O co chodzi?
Moderator: LuxTeam
-
O co chodzi?
Co to za forum w ogole... niczego nie mozna znalezc, tylko jakies same ogloszenia o naprawach samochodow... Burdel totalny... Gdzie tu jest admin? Czy ktos tu w ogole pilnuje porzadku? Chyba sie wypisze, bo juz niczego interesujacego sie tu znalezc nie da...
-
Re: O co chodzi?
To sie <evil> wypisz a nie truj forum baranie
Tu mi raczej pachnie Panem MaWi-em pod pseudonymem, albo Panem Borys-em ktory sie strasznie o 3am nudzil.
Moze bysmy sobie wszystcy nowe konta porobili i opisywali jakie uslugi rodakom mozemy oddac. Ja bym od razu jechal na maksa: Naprawie WSZYSTKO, sprzedam COKOLWIEK... jakiegos polaka z polska.lu bym potem znalazl do pracy albo do sprzedania szafki IKEA, i 50% kasy do kieszeni. Borys, otwieramy firme na bazie uzytkownikow, ahem, klientow, z polska.lu?
Moze bysmy sobie wszystcy nowe konta porobili i opisywali jakie uslugi rodakom mozemy oddac. Ja bym od razu jechal na maksa: Naprawie WSZYSTKO, sprzedam COKOLWIEK... jakiegos polaka z polska.lu bym potem znalazl do pracy albo do sprzedania szafki IKEA, i 50% kasy do kieszeni. Borys, otwieramy firme na bazie uzytkownikow, ahem, klientow, z polska.lu?
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Masz szczescie ze napisales slowo "pachnie" a nie "smierdzi" bo wtedy to juz bym sie chyba smiertelnie na Ciebie obrazil kolego.digilante pisze:Tu mi raczej pachnie Panem MaWi-em pod pseudonymem, albo Panem Borys-em ktory sie strasznie o 3am nudzil.
Ale zeby mnie podejrzewac o takie az debilizmy? Nieladnie, oj, nieladnie...
EDYTA :
Teraz dopiero przeczytalem wszystkie posty samolubka i faktycznie wyglada to tak jakby sie Mawi wkurwil i zamiast przydupic banem to wymyslil taka super postac fikcyjna. He he.
Ura Bura Szef Podwóra
-
plus postow spamoludka - ozywienie na forum Ale faktycznie....strach otworzyc jakis watek, bo nie wiesz czy przypadkiem go tam nie spotkasz... miejmy nadzieje, ze tej nocy bedzie spal spokojnie, albo zaszczyci swoja obecnoscia inne forum - np. Forum milosnikow niebieskich skarpetek z dziura na srodkowym palcu...
Re: O co chodzi?
nie karmic trola (nie odpisywać) to sie problem sam rozwiąże :-)jacekknh79 pisze:To sie <evil> wypisz a nie truj forum baranie