O co chodzi?

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

spamolubek

O co chodzi?

Post autor: spamolubek »

Co to za forum w ogole... niczego nie mozna znalezc, tylko jakies same ogloszenia o naprawach samochodow... Burdel totalny... Gdzie tu jest admin? Czy ktos tu w ogole pilnuje porzadku? Chyba sie wypisze, bo juz niczego interesujacego sie tu znalezc nie da...
jacekknh79

Re: O co chodzi?

Post autor: jacekknh79 »

To sie <evil> wypisz a nie truj forum baranie
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Tu mi raczej pachnie Panem MaWi-em pod pseudonymem, albo Panem Borys-em ktory sie strasznie o 3am nudzil.

Moze bysmy sobie wszystcy nowe konta porobili i opisywali jakie uslugi rodakom mozemy oddac. Ja bym od razu jechal na maksa: Naprawie WSZYSTKO, sprzedam COKOLWIEK... jakiegos polaka z polska.lu bym potem znalazl do pracy albo do sprzedania szafki IKEA, i 50% kasy do kieszeni. Borys, otwieramy firme na bazie uzytkownikow, ahem, klientow, z polska.lu?
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Borys

Post autor: Borys »

digilante pisze:Tu mi raczej pachnie Panem MaWi-em pod pseudonymem, albo Panem Borys-em ktory sie strasznie o 3am nudzil.
Masz szczescie ze napisales slowo "pachnie" a nie "smierdzi" bo wtedy to juz bym sie chyba smiertelnie na Ciebie obrazil kolego.

Ale zeby mnie podejrzewac o takie az debilizmy? Nieladnie, oj, nieladnie...

EDYTA :

Teraz dopiero przeczytalem wszystkie posty samolubka i faktycznie wyglada to tak jakby sie Mawi wkurwil i zamiast przydupic banem to wymyslil taka super postac fikcyjna. He he.
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

digilante pisze:Tu mi raczej pachnie Panem MaWi-em pod pseudonymem
No...sadzac po godzinie pisania tegoz posta - jak najbardziej MaWi ;)
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Borys pisze:samolubka
Borysie - sPamolubka....no, w sumie mozna by postawic w pewnym sensie znak = ...?
Ilona Matylska

Post autor: Ilona Matylska »

Ludzie wezcie sie lepiej za pozyteczna prace a nie zasmiecacie glupotami forum. A tak apropo do pana spamolubka to ogloszenia prosze zamieszczac jasniej a jak tak naprawde chcial by sie pan wypromowac to prosze wiochy nierobic . Pozdrawiam i zycze powodzenia.
Emil

Post autor: Emil »

Po to jest na forum regulamin co by go przestrzegać, i każdy biznesmen może dać ogłoszenie komercyjne tak jak to zrobili tłumacze i nie mącić wody,
a spamolubek trochę przesadził dziś w nocy kimkolwiek jest - ale skoro potem mógł wreszcie zasnąć to niech mu będzie na zdrowie..
Klaudia

Post autor: Klaudia »

plus postow spamoludka - ozywienie na forum :) Ale faktycznie....strach otworzyc jakis watek, bo nie wiesz czy przypadkiem go tam nie spotkasz... miejmy nadzieje, ze tej nocy bedzie spal spokojnie, albo zaszczyci swoja obecnoscia inne forum - np. Forum milosnikow niebieskich skarpetek z dziura na srodkowym palcu...
bnbn1

Re: O co chodzi?

Post autor: bnbn1 »

jacekknh79 pisze:To sie <evil> wypisz a nie truj forum baranie
nie karmic trola (nie odpisywać) to sie problem sam rozwiąże :-)
ODPOWIEDZ