Przepraszam odrazu za durne pytanie, ale sama sobie nie radze.
W jaki sposob uzywajac Iphona mozna wejsc na forum tego portalu? Potrzebowalam cos sprawdzic wczoraj i zeby mnie zabic ktos chcial to nie bylam w stanie znalezc. Albo agencja podrozy. Tak samo.
IPhon oraz forum polska.lu
Moderator: LuxTeam
Re: IPhon oraz forum polska.lu
Problem jest nie tylko iPhone, ale ogólnie z urządzeniami mobilnymi - po wpisaniu w przeglądarce www.polska.lu/ strona otwiera się domyślnie w wersji moblinej, czyli (http://www.polska.lu/portal_mobile.php).asiunia pisze:Przepraszam odrazu za durne pytanie, ale sama sobie nie radze.
W jaki sposob uzywajac Iphona mozna wejsc na forum tego portalu? Potrzebowalam cos sprawdzic wczoraj i zeby mnie zabic ktos chcial to nie bylam w stanie znalezc. Albo agencja podrozy. Tak samo.
Rozwiązaniem jest wpisanie kompletnego adresu strony w wersji komputerowej, czyli http://www.polska.lu/portal.php
P.S. Nie ma durnych pytań, są tylko niemądre odpowiedzi
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
rzeczywiscie jest tak, ze polska.lu ma wersje mobilna, ktora zostala zoptymalizowana pod kątem urzadzen przenosnych i dostosowana do ich ograniczen (a wiec np. bardzo malego ekranu, czy tez niespecjalnie szybkiego internetu). Jak to bywa z dostosowywaniem do ograniczen – skutkuje to wprowadzeniem innych ograniczen, a wiec jak w tym przypadku – ze brak jest w wersji moblinej paneli bocznych etc. Musze tez wyznac, ze wersja mobilna ma juz dobre dwa lata (hm... a moze nawet cztery?) i z pewnoscia brakuje jej sporo w porownaniu do tego, co dzis potrafia ajFony czy inne SmarkFony, no ale coz poradzic – nie zostala zaktualizowana i jesli nie znajdziemy jakiegos naiwniaka, ktory za zupelnego darmola sie tym zajmie – pewnie juz nigdy zaktualizowana nie bedzie.
Pozostaje wiec "sposob Wilqsa", ktory – mowiac miedzy nami – i ja stosuje na swoim "urzadzeniu mobilnym". Ba, mam nawet wpisana w "ulubionych" mojego "mobila" adres polska.lu wlasnie w jego pelnej formie a nie skroconej do www.polska.lu. To gwarantuje mi, ze jak naklikne na mojego ulubionego linka, to wskoczy mi pelna strona a nie ta "dla mobilnych (inaczej)" <mrgreen>
Pozostaje wiec "sposob Wilqsa", ktory – mowiac miedzy nami – i ja stosuje na swoim "urzadzeniu mobilnym". Ba, mam nawet wpisana w "ulubionych" mojego "mobila" adres polska.lu wlasnie w jego pelnej formie a nie skroconej do www.polska.lu. To gwarantuje mi, ze jak naklikne na mojego ulubionego linka, to wskoczy mi pelna strona a nie ta "dla mobilnych (inaczej)" <mrgreen>