Nowy sklep internetowy z dzieciecymi ubrankami
Moderator: LuxTeam
- lioninthewardro
Nowy sklep internetowy z dzieciecymi ubrankami
Witam,
Otworzyłam sklep internetowy z ubrankami dziecięcymi kilku fajnych polskich i nie tylko polskich marek do którego serdecznie zapraszam. Mam nadzieje, ze ciuszki się Wam spodobają:-) Zapraszam również do dołączenia do nas na facebooku. Przesyłka na terenie Luksemburga darmowa. Istnieje również możliwość obejrzenia ciuszków na żywo.
Lion in the wardrobe
facebook
Otworzyłam sklep internetowy z ubrankami dziecięcymi kilku fajnych polskich i nie tylko polskich marek do którego serdecznie zapraszam. Mam nadzieje, ze ciuszki się Wam spodobają:-) Zapraszam również do dołączenia do nas na facebooku. Przesyłka na terenie Luksemburga darmowa. Istnieje również możliwość obejrzenia ciuszków na żywo.
Lion in the wardrobe
-
- lioninthewardro
- lioninthewardro
- lioninthewardro
- lioninthewardro
- lioninthewardro
-
Przyznam szczerze, że nie widzę różnicy jakości w m.in ubrankach firmy Absorba czy Petit Bateu, gdzie za 16 eur mogę kupić 3 body/koszulki, które potem i tak nie będą się nadawały do niczego bo uczymy się jesc/ brudzimy/ brykamy itp i nie wiem skąd Ci polscy producenci biorą materiał skoro cena końcowa jest po prostu powalająca
PS Ponoc H&M i C&A szyje dla maluchó tylko i wyłącznie z organicznej bawełny z plantacji gdzie, nie pracują dzieci, a ceny ubranek są mini w porównaniu z omawianym tu sklepem :)
Nadal jestem w szoku cenowym, ale ak najbardziej powodzenia !! <3
PS Ponoc H&M i C&A szyje dla maluchó tylko i wyłącznie z organicznej bawełny z plantacji gdzie, nie pracują dzieci, a ceny ubranek są mini w porównaniu z omawianym tu sklepem :)
Nadal jestem w szoku cenowym, ale ak najbardziej powodzenia !! <3
- lioninthewardro
Witam, myślę, ze nie możemy porównywać cen małych firm z dużymi sklepami sieciowymi. Koszty szycia ubranek przez małe, "rodzinne firmy " są wyższe od tych wyprodukowanych w Indiach w tysiącach sztuk. Nie chce tutaj przekonywać nikogo do tego, ze ceny są niskie, bo nie są. Ceny w sklepach sieciowych są raczej bezkonkurencyjne dla małych producentów. Natomiast jakość ubranek, krój (w moim odczuciu) pozostawia je daleko w tyle. Nie wiem czy karolinka_505 miałaś okazje zobaczyć i użytkować ubranka producentów, których asortyment sprzedaje, jeżeli nie to zapraszam do obejrzenia na żywo:-) W swoim sklepie chciałam mieć rzeczy, unikatowe, które sama uwielbiam zakładać swoim dzieciakom i które są alternatywa dla tych proponowanych przez sieciowki. Wiem, ze ceny jak i ubranka nie przypadną wszystkim mama do gustu, ale znajda swoje grono zwolenniczek:-)