Tu pisza dobrze o jednym z nas !

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
xtheo7

Tu pisza dobrze o jednym z nas !

Post autor: xtheo7 »

Sympatyczny artykul o jednym z czlonkow tego forum :

http://www.itnation.lu/portrait/peter-g ... ite/26951/

Ponizsza historiia pokazuje, ze mlodziencze gonitwy po sawannie za nosorozcami, gazelami i hipopotamami sprzyja rozwojowi kory mozgowej i smykalki u niektorych polonusow.

Milo mi sie na sercu robi, jak ktos z naszej polska.lu - ferajny odnosi zauwazalne i zauwazone sukcesy zawodowe w GDL. Oby wiecej tu polskich przedsiebiorcow.
ag14

Post autor: ag14 »

Brawo Peter! :)

I już jest okazja do wypicia...
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Dzieki ag14, ale chyba ze zdjecia widzisz ze az zrobilem zadosc piciu alkohlu ;-) moze zycz mi dobrej diety <mrgreen>
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Post autor: ogrodniczka »

Celebryta! Czy artykuł był sponosorowany? ;)
Dieta? Mam 50 stron diety dla rowerzysty w średnim wieku? chcesz?
Ostatnio zmieniony 12-11-2013, 08:42 przez ogrodniczka, łącznie zmieniany 2 razy.
ag14

Post autor: ag14 »

digilante pisze:Dzieki ag14, ale chyba ze zdjecia widzisz ze az zrobilem zadosc piciu alkohlu ;-) moze zycz mi dobrej diety <mrgreen>
To życzę Ci dobrej diety, a ja w takim razie sam wypije za Twoje zdrowie ;)
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

digilante pisze:Dzieki ag14, ale chyba ze zdjecia widzisz ze az zrobilem zadosc piciu alkohlu ;-) moze zycz mi dobrej diety <mrgreen>
Alez digi - nie przesadzaj! Mezczyzna nie musi byc "piekny" - musi byc MĄDRY! ;)

No i....eee no moze znajdzie sie jakis termin przed 2015?...Moze jak zaprosze na grzybowa?... tudziez inny barszczyk? ;)
Borys

Post autor: Borys »

Kolego Digilante, choc teraz juz mozna bardziej oficjalnie, skoro personalia zostaly ujawnione - Piotrze Golda, jestem bardzo dumny widzac ten artykul, podsumowuje on w kilku zdaniach Twoj wieloletni dorobek i pokazuje jak bardzo mamy zdolnych rodakow (choc tam akurat nie dopatrzylem sie o tym zadnej wzmianki a jedynie o tym ze jestes z RPA ;) ale moze i faktycznie nie bardzo jest sie czym chwalic).

Tym bardziej cieszy mnie fakt ze jestem naocznym swiadkiem Twojego sukcesu!

Tak trzymac! Zycze dalszego rozwoju w przynajmniej tak szybkim tempie jak do tej pory.

Moje najszczersze gratulacje!!
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

Piotrze, gratulacje!! :D
ODPOWIEDZ