Halloween
Moderator: LuxTeam
Re: Halloween
Przestrzegam cie, kolego przed swietowaniem tego poganskiego swieta bo grozi to powaznymi konsekwencjami!JM pisze:Macie ochotę na wyjście w Halloween?
Kto chętny?
Hallowen jest na oficjalnej Liscie Zagrozen Duchowych (http://zagrozeniaduchowe.pl/?page_id=158).
W kategorii na "h", znajdziesz tam miedzy innymi rowniez Harry Pottera, homeopatie, hipnoze i horoskopy. Dziwnym trafem, nie ma tam hipokryzji, hitleryzmu ani nawet hibernacji

Nie mozesz poczekac z impreza do rodzimej Barburki ?
bardzo sluszne spostrzezenie !zzz pisze:Ani homoseksualizmu!xtheo7 pisze:Dziwnym trafem, nie ma tam hipokryzji, hitleryzmu ani nawet hibernacji
homogenizowany twarozek oraz hibernacja tez sa (jeszcze) dozwolone, co mnie nader cieszy, bo nic mnie tak nie odpreza, jak zanuzenie sie na kilkadziesiat lat w wannie z cieklym azotem po konsupcji bialego serka <mrgreen>
- ogrodniczka
Chyba nie chwyciles, kolego, ale Barborka jest jeszcze dozwolona, w przeciwienstwie do takich bioenergioterapii i biorytmow.gabrjel pisze:A jest coś na b ?
oprócz Barbórki oczywiście
Co ciekawe, w kolumnie na literke N nie znajduje nekromancji, narkomanii, nihilizmu, negacjonizmu (historycznego) ani nietolerancji....
Zaintrygowałeś mnie, xtheo, myslałam, że nas w maliny wpuszczasz z tą listą - a tu kurcze faktycznie takie coś istnieje....ale to trochę jak żart - umieścić na takiej liście takie rzeczy,  o których już wspomniałeś, plus na przykład taką yogę, szkoły i przedszkola Waldorfskie, mangę, Kod Leonarda da Vinci, czy Gwiezdne Wojny, albo feng shui... czy "czerwoną nitkę".....o co chodzi z tą czerwoną nitką? <bezradny>

- ogrodniczka
wiesz czekac ponad miesiąc do barbÓrki.. <mrgreen> no i najlepiej trzeba byc specem od dłubania w ziemi...xtheo7 pisze:Przestrzegam cie, kolego przed swietowaniem tego poganskiego swieta bo grozi to powaznymi konsekwencjami!JM pisze:Macie ochotę na wyjście w Halloween?
Kto chętny?
Hallowen jest na oficjalnej Liscie Zagrozen Duchowych (http://zagrozeniaduchowe.pl/?page_id=158).
W kategorii na "h", znajdziesz tam miedzy innymi rowniez Harry Pottera, homeopatie, hipnoze i horoskopy. Dziwnym trafem, nie ma tam hipokryzji, hitleryzmu ani nawet hibernacji
Nie mozesz poczekac z impreza do rodzimej Barburki ?
swoja droga czy pod literea K jest komunizm, S socjalizm a pod U unia europejska
ja słowianin..wiec nie kupuje tego celtyckiego swiętaJM pisze:Macie ochotę na wyjście w Halloween?
Kto chętny?