loty z Frankfurtu-Hahn do Warszawy (Modlin)
Moderator: LuxTeam
loty z Frankfurtu-Hahn do Warszawy (Modlin)
Czy ktos wie dlaczego bodajze 4 listopada jest ostatnim dniem kiedy Ryanair bedzie obslugiwal loty z Frankfurtu-Hahn do Warszawy (Modlin)? Czy ryan definitywnie rezygnuje z tej trasy czy jest to tylko czasowe zawieszenie?
Czy macie tez pomysl, jak w zaistnialej sytuacji najprosciej dostac sie do Warszawy osobie, ktora mieszka w Trewirze i pracuje w Luksemburgu? Mi jedyna opcja wydaje sie byc polaczenie z Charleroi, ale to juz ponad 200km do pokonania w jedna strone... z gory dzieki za wszystkie rady.
Czy macie tez pomysl, jak w zaistnialej sytuacji najprosciej dostac sie do Warszawy osobie, ktora mieszka w Trewirze i pracuje w Luksemburgu? Mi jedyna opcja wydaje sie byc polaczenie z Charleroi, ale to juz ponad 200km do pokonania w jedna strone... z gory dzieki za wszystkie rady.
Witam Pana
„Ryanair uziemia do 80 samolotów na zimę i selektywnie ograniczamy nasze możliwości na sezon zimowy, z uwagi na mniejszy popyt w okresie zimowym. Na chwilę obecną pracujemy nad rozkładem połączeń na lato 2014.”
Tutaj o tym pisza:
Wielka rzeź zimowych połączeń w Ryanair
Ryanair zawiesza loty na zimę
Pozdrawiam
„Ryanair uziemia do 80 samolotów na zimę i selektywnie ograniczamy nasze możliwości na sezon zimowy, z uwagi na mniejszy popyt w okresie zimowym. Na chwilę obecną pracujemy nad rozkładem połączeń na lato 2014.”
Tutaj o tym pisza:
Wielka rzeź zimowych połączeń w Ryanair
Ryanair zawiesza loty na zimę
Pozdrawiam
a widzisz a oni patrzą czy dokładaja do intersu czy nie.. nikt za wyjątkiem np PKP lub innego państwowego wynalazku nie bedzi dokładał do biznesummms pisze:Misio patrze z punktu widzenia pasazera.
Zysk tej firmy mnie nie interesuje. Zreszta ta firma ma mnie, podobnie jak wiekszosc kilientow w d.....uzym powazaniu.
do państwowych biznesow dokładaja sie podatnicy...prosze pamietac o tym oglądając rachunek po zakupach i widzac pozycje pt. podatek VAT <mrgreen>