Troche prawdy o Luksemburgu...
Moderator: LuxTeam
Troche prawdy o Luksemburgu...
Nic nie napiszemy, SAMI sie przekonajcie... <brawo>
Zapraszamy TUTAJ. Podgłośnijcie głośniki.
Ps.
I co wy na to? <tancze>
Zapraszamy TUTAJ. Podgłośnijcie głośniki.
Ps.
I co wy na to? <tancze>
LuxTeam
- kajapapaja
filmik super, ale chyba dawno kręcony bo most (alberta - chyba) jeszcze w stanieprzedremontowym, jak widać.....
ale mimo wszytsko - mnie się podoba!
ale mimo wszytsko - mnie się podoba!
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
no fajny. Pewnie, ze fajny, chciaz totalna amatorszczyzna (i mam na mysli nie tylko "technike operatorska" ale takze "montaz" jesli to w ogole mozna nazwac montazemkajapapaja pisze:filmik super, ale chyba dawno kręcony bo most (alberta - chyba) jeszcze w stanieprzedremontowym, jak widać.....
A co do daty: z pewnoscia bylo krecone podczas ostatniego lub jeszcze poprzedniego Schueberfouer. Dlaczego? Bo widac na jednym z ujec taka wielka zielona wodna zjezdzalnie, ktora pojawila sie na Schueber po raz pierwszy w zeszlym roku.
-
E tam, krotko tu jestesclandestino pisze:dla mnie to chyba jakiś żart "big city lights" wystarczy wyjść o 20.00, aby się przekonać, że to martwe miasteczko (z wyjątkiem wakacji)

Ale to oczywiscie moja wlasna opinia

-
No z tym bym juz sie nie zgodzil. Warszawa jest uwazana za jedna z bardziej klubowych stolic Europy. Nawet niektore linie lotnicze reklamuja sie haslem "Na kawe do Wiednia, na zabytki do Pragi, a na imprezy nocne do Warszawy".misio pisze: Co ciekawe, miasto ma wiecej do zaoferowania niz tzw Warszafka...
sie porobiło Panie-dziejku, ten-tego, nie?mczapl pisze:Warszawa jest uwazana za jedna z bardziej klubowych stolic Europy
Nie to, zebym na dziadygę świrował, ale pamiętam jak przemierzając niegdyś Nowy Świat na ten przykład (wąskie chodniki – dziurawe i pełne skrywających się pod dużymi kwadratami płyt chodnikowych "kałużowych zasadzek"), jedyne "puby" jakie można było wtedy zaliczyć, to bar Familijny (czynny do dziś!), bar Piotruś, Mazovia, no i oczywiście Café Amatorska i żaden z nich nie oferował niczego po godzinie 21.00. A teraz? Chociaż miasto czynne całą dobę, to i tak znajdą się zawsze jakieś malkontenty. <dobani>