Ewelina29 pisze:Czesc,
przeczytalam Twoj post i kilka drobnych informacji:
- na FC zalozylysmy grupe Polek... LuksemPolki ..po tej nazwie powinnas nas znajezc, fajna inicjatywa bo spotykamy sie na kawe,plotki , wymieniamy uzyteczne informacje na stronie itp..
apropo rowerow, jedna z naszych kolezanek zlozyla wlasnei bloga: http://www.cycleluxembourg.lu/2013/04/2 ... ar-valley/
Ooooh wspaniale!!!!!!!! Oficjalnie jeszcze sie do grupy nie zapisze, bo u mnie w obecnej pracy jeszcze nie wiedza, ze ich opuszcze i nie chce w najmniejszym stopniu uprzedzac faktow, ale suuuuper!!! Grupa jest otwarta widze, wiec nawet bez lubienia grupy widze, jaka jest aktywna!!! Super po prostu. Bloga tez juz ogladam, no po prostu nie moge sie doczekac przeprowadzki...
... moze do czasu, az sie przeprowadze. Bo widze, ze czeka mnie kulturowy szok, taki sam, ktory przezylam przeprowadzajac sie ze Szwecji do Grecji. Teraz tak jakby wracam do tego co znam... czyli brak ludzi na ulicach i cisze. No ale z drugiej strony juz mi sie to teskni. Ateny tetnia zyciem cala dobe, ludzi wszedzie pelno, ale i brudu i zanieczyszczen, co jest tez meczace.
Nic to, teraz uciekam, wiecej napisze troche pozniej.
I wogole dziekuje baaaaaaaaaaaaaardzo za odzew! Polonia w Luxie jest rewelacyjna z tego co widze!