"wyprzedaż garażowa"
Moderator: LuxTeam
"wyprzedaż garażowa"
Po wiosennych remanentach w naszych szafach okazało się, że mamy sporą ilość rzeczy, które są za małe/za duże/nigdy nie noszone (jeszcze z metkami...)/ itp - bluzki, swetry, spodnie, spódniczki, sukienki...ale też torebki, wisiorki, bransoletki, itd...
W przyszłą sobotę (11/05), w godzinach 11-18 organizujemy "wyprzedaż garażową", gdzie osoby zainteresowane mogą przynieść też swoje rzeczy, które już "nie mieszczą się" w szafie - żeby sprzedać/wymienić na nowe.
Jak jesteś zainteresowana(y), odezwij się na e-maila (ew. pw), podamy szczegóły i adres.
ZAPRASZAMY!
W przyszłą sobotę (11/05), w godzinach 11-18 organizujemy "wyprzedaż garażową", gdzie osoby zainteresowane mogą przynieść też swoje rzeczy, które już "nie mieszczą się" w szafie - żeby sprzedać/wymienić na nowe.
Jak jesteś zainteresowana(y), odezwij się na e-maila (ew. pw), podamy szczegóły i adres.
ZAPRASZAMY!
Bamaza chciała powiedzieć że "bicze, kajdanki" już dawno wyszły... znaczy byli szybsi od Ciebiedigilante pisze:O! Prosze mi natychmiast zarezerwowac:
- Jakiekolwiek uzywane majteczki
- Mocno pachnace buty
- Artykuly skorzano-stalowe (bicze, kajdanki, itd)
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
O rany Julek, Bamaza, alez tu po twoim poscie zboczyli powylazilo ! No nie do wiary !gabrjel pisze:Bamaza chciała powiedzieć że "bicze, kajdanki" już dawno wyszły... znaczy byli szybsi od Ciebiedigilante pisze:O! Prosze mi natychmiast zarezerwowac:
- Jakiekolwiek uzywane majteczki
- Mocno pachnace buty
- Artykuly skorzano-stalowe (bicze, kajdanki, itd)
... a nie odlozylabys dla mnie gorsetu i pasa do ponczoch ????