Koncert Stanisław Soyka & Soyka Kwintet i cos jeszcze...

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
ogrodniczka

Koncert Stanisław Soyka & Soyka Kwintet i cos jeszcze...

Post autor: ogrodniczka »

Każdy kto był pewnie podziela mój zachwyt i dobry nastrój towarzyszące temu wydarzeniu.
Ameryki nie odkryję, pisząc o wysokim poziomie artystycznym koncertu bo nazwisko wykonawcy i nazwiska w zespole mówią wiele.
Dziękując Artystom za wieczór do innych niepodobny, myślę również o MaWim, bez którego te wszystkie miłe zdarzenia nie miałyby miejsca. Jestem pełna podziwu dla Jego pasji i mozolnej pracy w promowaniu naszej kultury na tutejszym gruncie - i co tu dużo mówić - w umilaniu nam życia tutaj. Zastanawiałam się wczoraj jak wyglądałoby nasze życie Polaków bez Polska.lu, bez imprez organizowanych przez Ciebie i współpracowników, bez Ancien Cinema...
Ugór.
Nie wiem czy ktoś Ci już kiedyś kompleksowo dziękował ale ja osobiście doceniam i widzę starania, wysiłki i...rezultaty.

Jak to wczoraj śpiewal Stanisław Soyka, "życie nie tylko po to jest by brać".
Dzięki MaWi.

ps. szałowa marynarka!
KOSG

Post autor: KOSG »

podpisuje sie pod powyzszym. koncert wspanialy.
aniah

Post autor: aniah »

ja co prawda na koncercie Sojki nie bylam (sily wyzsze <cry> ), ale za to co MaWi robi tutaj dla promocji polskiej kultury go podziwiam i bardzo dziekuje <brawa>
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

I wierzcie mi, ze on to wlasnie dlatego robi, zeby sprawic wam przyjemnosc <muza>
Moze tez przy okazji Luksemburg pozostanie krajem, w ktorym Polacy beda mieli dobry wizerunek i nawet pijacy na ulicy go nie zepsuja.
Danka
Awatar użytkownika
Biała

Post autor: Biała »

Wielki ukłon w stronę organizatorów! Cudowny wieczór!
Ola
ODPOWIEDZ