Czy jest tu samotna kobietka w wieku od 29 lat?
Moderator: LuxTeam
Czy jest tu samotna kobietka w wieku od 29 lat?
Witam
Czy znajdzie sie w Wielkim Ksiestwie calkiem samotna kobietka w wieku od 29 lat ,ktora mialaby ochote gdzies wyjsc na drinka od czasu do czasu ,zeby nie siedziec samej w piatkowe ,sobotnie wieczorki ? Prosze o odzew
Czy znajdzie sie w Wielkim Ksiestwie calkiem samotna kobietka w wieku od 29 lat ,ktora mialaby ochote gdzies wyjsc na drinka od czasu do czasu ,zeby nie siedziec samej w piatkowe ,sobotnie wieczorki ? Prosze o odzew
Dobro wróci predzej czy pózniej do czlowieka,rowniez Zlo uczynione drugiemu czlowiekowi wróci predzej czy pózniej
Samotnosc w Luksemburgu jest okrutna.. nie wiem dlaczego, ale wydaje mi sie ze tujsze zycie jest "udawanym zyciem", niezbyt pozytywne wibracje w Luksemburgu towarzysza szczegolnie singlom ..tutaj szybko mozna skonczyc z soba..To moje osobiste odczucia spostrzezenia. . Chyba czas odejsc..
Dobro wróci predzej czy pózniej do czlowieka,rowniez Zlo uczynione drugiemu czlowiekowi wróci predzej czy pózniej
Pogodynka, daj spokoj...Zyciu trzeba wychodzic naprzeciw. Wiele razy na forum ktos zapraszal na piwo, na spacer, na rower, koncert, film, grilla itp. Czy tak trudno sie spotkac? Raczej nikt do domu nie przyjdzie i nie bedzie prosil, zebys zostala jego najlepsza przyjaciolka, na to trzeba zapracowac. Znam w Lux mnostwo milych osob, z ktorymi chetnie spedzalabym wiecej czasu, a wiekszosc poznalam podczas wspolnej charytatywnej pracy - dla mnie to gwarancja, ze taka osoba warta jest poznania, bo chce od zycia czegos wiecej, a takze daje cos z siebie bezinteresownie.
Moze sprobujesz czegos takiego? Jakiejs dzialalnosci poza praca, ktora pozwoli ci milo spedzic czas, a jednoczesnie zblizyc sie do innych ludzi. Masz jakies hobby? Dziel je z innymi.
Moze sprobujesz czegos takiego? Jakiejs dzialalnosci poza praca, ktora pozwoli ci milo spedzic czas, a jednoczesnie zblizyc sie do innych ludzi. Masz jakies hobby? Dziel je z innymi.
Danka
takich ludzi w tych czasach,to ze swieca szukac..danka44 pisze:. a wiekszosc poznalam podczas wspolnej charytatywnej pracy - dla mnie to gwarancja, ze taka osoba warta jest poznania, bo chce od zycia czegos wiecej, a takze daje cos z siebie bezinteresownie.
.
Ostatnio zmieniony 17-04-2013, 19:30 przez Pogodynka, łącznie zmieniany 4 razy.
Dobra droga "danka44" wiesz wiekszosc ludzi ma swoje rodziny ,partnerow i nie za bardzo sa chetni na znajomosci z singlami ..bo po co im oni,maja ich"gdzies" tak naprawde ,jak maja swoje rodziny ,patnerow - chlopcow tak to wyglada .Dzieki za dobre slowodanka44 pisze:. Znam w Lux mnostwo milych osob, z ktorymi chetnie spedzalabym wiecej czasu, a wiekszosc poznalam podczas wspolnej charytatywnej pracy - dla mnie to gwarancja, ze taka osoba warta jest poznania, bo chce od zycia czegos wiecej, a takze daje cos z siebie bezinteresownie.