Konwersacje
Moderator: LuxTeam
Konwersacje
Poszukuję osoby, chętnej do konwersacji w języku francuskim. Jestem tu od niedawna i muszę przyznać, że dogadanie się idzie ciężko. Zainteresowanych proszę o kontakt :>
Poszukuję osoby do konwersacji polski-francuski lub inne
(uzupełnienie do "Konwersacje") Szukam osoby chętnej do konwersacji polsko - francuskich.
Może ktoś zna kogoś kto chciałby uczyć się języka polskiego a sam mówi w języku francuskim?
Obecnie mieszkam w Walferdange, posiadam też samochód wiec mogę dojechać do umówionego miejsca. Chwilowo dysponuję większa ilością czasu i chętnie wybrałabym się z kimś na kawę
tel. 00 352 621 692 237
e-mail: patrycjapop2707@gmail.com
Może ktoś zna kogoś kto chciałby uczyć się języka polskiego a sam mówi w języku francuskim?
Obecnie mieszkam w Walferdange, posiadam też samochód wiec mogę dojechać do umówionego miejsca. Chwilowo dysponuję większa ilością czasu i chętnie wybrałabym się z kimś na kawę

tel. 00 352 621 692 237
e-mail: patrycjapop2707@gmail.com
Ostatnio zmieniony 08-09-2012, 12:15 przez Patka2707, łącznie zmieniany 1 raz.
konwersacje
dziewczyny jak milo ze napisalyscie
wstydz sie przyznac ale mi tez bardzo ciezko idzie nauka jezyka francuskiego i rowniez jestem an poziomie podstawowym bardzo chetnie bym sie rowniez dolaczyla mam czas bardziej w poludnie jak dzeiciaki sa w szkole jesli nie przeszkadzaly by wam takie godziny odezwijcie sie na priv pozdrawiam