Którędy do Luksemburga z A4 ???

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

MaWi

Post autor: MaWi »

Ale jak sie jest grzecznym, to daja znizki ;)

Ja raz pod Trewirem wykonalem te norme:
szymbi pisze:31-40 km/h 75,- EUR, 3 Punkte
No i udalo mi sie panow z nieoznakowanego BMW z neonem "polizei" na tylnej szybie, przekonac, ze 35 EUR w zupelnosci mi wystarczy, by zrozumiec ogrom swojej winy. :>
misio

Post autor: misio »

Bielsko-Biala - Luksemburg ostatnio bylo "lekko" ponizej 9 godzin, ale przyznaje sie bez bicia, ze nie lubie "wolnej" jazdy <mrgreen> Realnie jadac spokojnie jedzie sie 10-11 godzin.

Fotoradary. Z Niemiec "raczej" nic nikomu tu nie przysla. Z Francji to inna bajka, ale tez nie wiadomo do konca jak to jest. Jak dostane to powiem <roll>

A mi osobiscie trasa ze Zgorzelca sie nie podoba. Kreta, sporo ograniczen do 120km/h, kopnieci DDRowcy robiacy "wies" na drodze itp 8)
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

no no jaki Szymbi obcykany w temacie, czyżby zaliczył wszystkie warianty ? <lol>
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

jak mogę dorzucić własny kamyczek do dyskusji - granice PL-DE lepiej przekraczać w Zgorzelec-city niż w pobliskich Jędrzychowicach, bo kolejki mniejsze :/
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
szymbi

Post autor: szymbi »

panda pisze:no no jaki Szymbi obcykany w temacie, czyżby zaliczył wszystkie warianty ? <lol>
Nie, to na szczęście tylko wiedza przeczytana i teoretyczna :p
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

3 Monate Fahrverbot ... to skuteczny straszak <lol>
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
ODPOWIEDZ