do kolezenstwa (meskiego)

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

widzisz bamaza - tak to jest z tymi menami - niby to takie silne i wogóle, ale w zasadzie to nie my jesteśmy tą słabą płcią....
powodzenia
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
MaWi

[P]osiłki nadchodzą

Post autor: MaWi »

no, tak wiec -- jak w tytule -- [p]osiłki nadchodzą. Mam kolegę, który mi pomoże w tej misji, tak więc chyba uda się nam tę sprawę załatwić. Może resztę ustalmy po prostu na priva? Napisz mi kiedy chciałabyś to załatwić, podając nie tylko dzień ale i godziny w jakich możesz/powinnaś zawieźć te meble do sklepu. Nie obiecuję, że każdy termin będzie do uwzględnienia, ale jestem pewien, że sie jakoś dogadamy :)

To czekam na mailika <pisze>
mil.ka

Post autor: mil.ka »

Ahoj, bamaza!

No to ja napisze, ze na 100% eubulus by sie zglosil, ale nie zdazyl sie jeszcze zarejestrowac na nowym forum....

Takze nie wszyscy wyjechali.....

czyli co, mamy juz dwoch smialkow???

mil.ka
MaWi

Post autor: MaWi »

mil.ka pisze:No to ja napisze, ze na 100% eubulus by sie zglosil
No wlasnie nawet juz z nim ustalilem szczegoly tej nielatwej operacji i raport z naszej narady bojowej wyslalem przed chwila bamazie 8)

Teraz czekamy na jej ruch i oczywiscie – mamy goraca linie na privach :>

pozdrowka

MW
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Ja Cie mil_ka najmocniej sorry...nie zagladalam juz tu, jak sie chłopaki zgadali i na privie poumawiali ze mna....z tej radosci chyba...dopiero dzis robie przeglad forum...juz "po", a nawet "więcej" - dalsza pomoc koleżeńska...To miłe, że jednak można na kogoś liczyć :D
mil.ka

Post autor: mil.ka »

Ależ niezamaco, tak sobie właśnie pomyślałam, ze skoro sprawa dogadana, to po co jeszcze pisać.
ODPOWIEDZ