do kolezenstwa (meskiego)
Moderator: LuxTeam
do kolezenstwa (meskiego)
Zwracam sie do szanownego kolezenstwa (a wlasciwie jej meskiej czesci...) o pomoc.
Potrzebuje 2 "strongmenow" coby dali rade zniesc z mojego 2 pietra na dol, do auta 2 paczki z meblem nabytym przeze mnie w ostatnia sobote, a niestety wymagajacym wymiany... <cry> (przy okazji przepraszam Was, Grazynko i Sylwku, za Wasz, jak sie okazalo - trud daremny i jeszcze raz dzieki bardzo!).
Paczuszki sa niestety nie tylko ciezkie (plyta!), ale i dlugie, wiec w pojedynke tym bardziej trudno na mojej dosc waskiej klatce schodowej.
Panowie, please!!! pomozcie!.... <prosi>
Potrzebuje 2 "strongmenow" coby dali rade zniesc z mojego 2 pietra na dol, do auta 2 paczki z meblem nabytym przeze mnie w ostatnia sobote, a niestety wymagajacym wymiany... <cry> (przy okazji przepraszam Was, Grazynko i Sylwku, za Wasz, jak sie okazalo - trud daremny i jeszcze raz dzieki bardzo!).
Paczuszki sa niestety nie tylko ciezkie (plyta!), ale i dlugie, wiec w pojedynke tym bardziej trudno na mojej dosc waskiej klatce schodowej.
Panowie, please!!! pomozcie!.... <prosi>
- kajapapaja
Bamaza, kobiety też noszą takie paczki... A jak "marki" IKEA to tym bardziej - zalezy tylko od ich wagi...
A żebyś ty widziała jak u mnie się ciężko wnosiło - na krętej jak w wieży klatce schodowej...
Jakby co - daj znać gdziei kiedy <roll>
A żebyś ty widziała jak u mnie się ciężko wnosiło - na krętej jak w wieży klatce schodowej...
Jakby co - daj znać gdziei kiedy <roll>
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
- kajapapaja
wiesz, bamaza, ja ten twoj wiek to tak trochę uśrednię .... w końcu koty mają 9 żyć, więc jak te 96 podzieli na 9... hmmm no nie, teraz to trochę za mało, dobra, weźmy 1/3 tego i będzie ok
a swoją drogą mówię serio..... jak się żaden "menszczyzna" nie zgłosi to dawaj znać...
a swoją drogą mówię serio..... jak się żaden "menszczyzna" nie zgłosi to dawaj znać...
eurokraci.eu
eurokraci.eu
A nie siedem (slownie: 7)? Tak kiedys slyszalem...kajapapaja pisze:wiesz, bamaza, ja ten twoj wiek to tak trochę uśrednię .... w końcu koty mają 9 żyć
A do bamazy: ja sie zglaszam na ochotnika. W koncu ktos musi ratowac honor meskiego rodu w Luxie, nie? ;-)
Tyle tylko, ze wolalbym nie robic tego w pojedynke, bo w moim wieku... wiecie -- lumbago oraz ku..., znaczy sie rwa kulszowa etc. etc... Tak wiec jak sie znajdzie drugi chetny, to ja jestem gotow. :>