Witam!!
Czy jakieś młode dusze tutaj również nie mają planów na Sylwestra??
Oferujemy zakąski, dobry klimat i doborowe towarzystwo Nas jest na razie 3ech. Mieszkamy w Howaldzie, jakieś 7 minut autobusem z dworca.
Chętnych prosimy o kontakt - ireneuszk.b@gmail.com.
kom 621 798 391
Didus pisze:Jakieś dusze by sie znalazły co nie mają planów ale to raczej propozycja dla 3ech Pań
niestety nie zastąpię 3 młodych dusz <bezradny> <beczy>
ale jeśli 3 kulturalnych panów dorzuci jakaś fotkę to może jakieś młode dusze się skuszą bufetem bo takie też tu są, może dyskretne ale są .......i czytają forum .............
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
deer033 pisze:Witam!!
Czy jakieś młode dusze tutaj również nie mają planów na Sylwestra??
Oferujemy zakąski, dobry klimat i doborowe towarzystwo Nas jest na razie 3ech. Mieszkamy w Howaldzie, jakieś 7 minut autobusem z dworca.
Chętnych prosimy o kontakt -
A panowie w jakim wieku sa? i czy jest ktos zorientowany jak autobusy beda jezdzic 31 grudnia i 1 stycznia ?
To co beda konkrety o ktorej????? i gdzie spotkanie???? czy skonczymy tylko na rozmowach na forum ?
I to lubię - konkretnie.
Ja 21, i koledzy po 24
Jesli ktoś już się bankowo zdecyduję podam dokładny adres.
Co do autobusów nie jestem pewien jak będą jeżdzić, ale w razie czego możemy podrzucić samochodem.
Myślę, że tak najrozsądniej będzie koło 20 30- 21 się spotkać
21 :00 to jeszcze za wczesnie Hm..ale okolo 23:00 w konkretnym miejscu sie spotykamy i wtedy decyzja gdzie idziemy co robimy kto z kim idzie kto nie i kto idzie dalej <lol> ?