Niestety nie moge jechac na Swieta do domu do Polski a tutaj nikogo -zadnej rodziny nie mam ,wiec na Swieta sama Moze jest ktos w podobnej sytuacji , druga taka samotna duszyczka ?moze bysmy wspolnie swietowaly cos zorganizowaly?Prosze pisac na priv.Pozdrawiam
Moj znajomy wspolorganizuje wigilie dla samotnych i bezdomnych: http://www.wort.lu/wort/web/letzebuerg/ ... dereen.php
Warto podkreslic, ze nie jest to tylko wigilia dla bezdomnych, ale przychodza tez osoby zamozne ale samotne. Druga sprawa - spedza sie razem caly dzien (25.12) a nie tylko posilek popoludniu. Mysle, ze to wspaniala inicjatywa, i moze pomysl na Twoje swieta.
Pozdrawiam cieplo.
jespere bardzo Dziekuje za informacje ,ale szczerze powiedziawszy troche bym sie niezrecznie czula <oops> Ale jeszcze raz dziekuje i rowniez Pozdrawiam cieplutko Wesolych Swiat zycze
uwazam, ze noeldelarue to wspanialy pomysl. Wymaga jednak pewnych wyrzeczen. Jestem pelen podziwu dla osob, ktore to organizuja. Oznacza to w skrocie, ze nie spedzasz swiat w pizamie w domowych pieleszach, tylko od rana bratasz sie ze swiatem, i to jakim! Wesolych swiat.
Oczywiście mój poprzedni wpis był skierowany do (pas très)malin który się ukrywa w ciemnościach według swojego awatara <cwaniak2> i może nawet tak lepiej .....
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !