instruktor plywania - do Bialej
Moderator: LuxTeam
instruktor plywania - do Bialej
Robie nowy watek, bo pod ogloszeniami nie mozna odpowiadac.
Kursy i instruktorzy sa przy kazdym praktycznie basenie. Szukaj przy tym, do ktorego masz najblizej.
Dzieci w tym wieku maja tez zajecia na basenie w szkole, mozna zapytac tego instruktora o dodatkowe zajecia.
Kursy i instruktorzy sa przy kazdym praktycznie basenie. Szukaj przy tym, do ktorego masz najblizej.
Dzieci w tym wieku maja tez zajecia na basenie w szkole, mozna zapytac tego instruktora o dodatkowe zajecia.
Wiesz, problem polega na tym, że zazwyczaj jest lista oczekujących. Po otwarciu nowego basenu w Niederanven myślałam, że zdążę zapisać dziecko, ale po przyjeździe z wakacji pod koniec sierpnia wszystkie miejsca były zajęte. Z kolei nie uśmiecha mi się jeździć np. do Mammer na 17.30 i stąć (jak to o tej porze) w korkach. Tak więc szukam innego rozwiązania, żeby na basenie bliżej miejsca zamieszkania znaleźć kogoś, kto mógłby pouczyć maluchy, bo same lekcje w szkole to trochę mało.
Ola
Może spróbuj sprawdzić na basenie w Biwer, nie tak daleko od Niederanven, i dojazd raczej bez korków.Biała pisze:Z kolei nie uśmiecha mi się jeździć np. do Mammer na 17.30 i stąć (jak to o tej porze) w korkach.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
- kajapapaja