instruktor plywania - do Bialej

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
jespere

instruktor plywania - do Bialej

Post autor: jespere »

Robie nowy watek, bo pod ogloszeniami nie mozna odpowiadac.

Kursy i instruktorzy sa przy kazdym praktycznie basenie. Szukaj przy tym, do ktorego masz najblizej.
Dzieci w tym wieku maja tez zajecia na basenie w szkole, mozna zapytac tego instruktora o dodatkowe zajecia.
Awatar użytkownika
Biała

Post autor: Biała »

Wiesz, problem polega na tym, że zazwyczaj jest lista oczekujących. Po otwarciu nowego basenu w Niederanven myślałam, że zdążę zapisać dziecko, ale po przyjeździe z wakacji pod koniec sierpnia wszystkie miejsca były zajęte. Z kolei nie uśmiecha mi się jeździć np. do Mammer na 17.30 i stąć (jak to o tej porze) w korkach. Tak więc szukam innego rozwiązania, żeby na basenie bliżej miejsca zamieszkania znaleźć kogoś, kto mógłby pouczyć maluchy, bo same lekcje w szkole to trochę mało.
Ola
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

Biała pisze:Z kolei nie uśmiecha mi się jeździć np. do Mammer na 17.30 i stąć (jak to o tej porze) w korkach.
Może spróbuj sprawdzić na basenie w Biwer, nie tak daleko od Niederanven, i dojazd raczej bez korków.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

No i jeszcze - Bettemburg, probowalas?

http://www.an-der-schwemm.lu/index.php? ... 72&lang=fr
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

a w Coque patrzylaś?
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
aga19748

Post autor: aga19748 »

Moja mala zaczaila plywanie w Hiszp. woda morska swietnie unosi...nabrala odwagi na 2 dzien zrzucila wszystkie kolka z rak. Obecnie ma 2 godziny tyg. na basenie w szkole. Plus chodze z nia do miasta na rue de Bain .Tam fajny i plyciutki ten basenik , bardziej stworzony dla dzieci.
asiunia

Post autor: asiunia »

Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

Zeby nie przegapic okazji zapisz juz teraz na nastepny trymestr - od 1 Stycznia. Ani sie obejrzysz a juz bedzie nowy rok ;)
dag
ODPOWIEDZ