Mały kiks na samym początku AutoFestivalu
Yep .
Last year I was surprised when in Toyota garage I got a test drive even without being asked my name. No request for a driving licence, no explanations about how long I can drive... nothing...
I am ashamed of this "co-national" , but it would be nice to find out the real name of this "Lithuanian", maybe he is far far away from being him .
Zilvinas (www.lietuva.lu)
Last year I was surprised when in Toyota garage I got a test drive even without being asked my name. No request for a driving licence, no explanations about how long I can drive... nothing...
I am ashamed of this "co-national" , but it would be nice to find out the real name of this "Lithuanian", maybe he is far far away from being him .
Zilvinas (www.lietuva.lu)
Jest wielce prawdopodobne, ze masz racje! Coz powiedziec – to jest problem nas wszystkich (czyli New Member States) – jestesmy tu zwyczajnie "na cenzurowanym". Nasze zaslugi jeszcze dlugo beda pomijane milczeniem, a kradziez (chocby nawet jablka ze straganu przed sklepem), bedzie rzucala sie cieniem na wszystkich "nowych" w lokalnych mediach.Zilvinas pisze:"Lithuanian", maybe he is far far away from being him
BTW., mysle, ze Polacy maja to doskonale przecwiczone w Niemczech, gdzie np. ilosc kradziezy samochodow dokonywanych przez grupy niepolskie (w tym takze przez samych Niemcow!) jest niebagatelna, tymczasem tylko jesli Polak ukradnie samochod w Berlinie, trabi o tym cala prasa i telewizja.
Coz mozna na to poradzic? Chyba jedynie "swiecic dobrym przykladem", nie poddawac sie "psychozie odpowiedzialnosci zbiorowej", no i probowac jakos przetrwac ten "probational period" trzymajac sie po prostu razem – Polacy, Litwini i inni tu przybyli
A wiecie, ze to wcale nie musial byc ktos z Litwy? W NMS na kazdym targowisku da rade kupic prawko na kazdy kraj.
Zilvinas - nie ma czego sie wstydzic. Bo niby czemu?
A co do Skody i porownan. No Fiata 126p tez mozna porownywac np z VW Polo czy Toyota Yaris. Tylko po co to robic?
Skoda ma napewno jeden atut - cene, choc to i tak niedlugo tez zniknie, bo jak by tak kupic dobrze wyposazona Skode, to cena dobija poziomem do VW.
Zilvinas - nie ma czego sie wstydzic. Bo niby czemu?
A co do Skody i porownan. No Fiata 126p tez mozna porownywac np z VW Polo czy Toyota Yaris. Tylko po co to robic?
Skoda ma napewno jeden atut - cene, choc to i tak niedlugo tez zniknie, bo jak by tak kupic dobrze wyposazona Skode, to cena dobija poziomem do VW.
- kajapapaja
wystarczy średnio wypasiona, cena wtedy jeszcze konkurencyjna (nawet w poróanniu z tym samym standardem w Polsce) a zabawaek w środku i tak wystarczająco...misio pisze:Skoda ma napewno jeden atut - cene, choc to i tak niedlugo tez zniknie, bo jak by tak kupic dobrze wyposazona Skode, to cena dobija poziomem do VW.
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
wcale sie nie zgodze, bo to moj jest najlepszy <rotfl> a przynajmniej dla mnie <mrgreen>bamaza42 pisze:kaja...ale Ty zawzieta jestes.... <rotfl> ja tez mam zwykle "emocjonalny" stosunek do moich samochodow....ale nie zeby twierdzic, ze ten, ktorym jezdze, jest najlepszy na swiecie....choc w sumie - jest najlepszy - bo moj <lol> , jaki by nie byl...
a tak w ogole to proponuje raz na zawsze porzucic ta cala dyskusje samochodowa, bo jak na razie to do niczego ona nie prowadzi. Chociaz, fakt czasami mozna sie posmiac
ps. co do telewizorow to najlepsze sa lcd samsunga i mi tu nie podskakiwac bo takiego mam i juz <evil>