Ci, którzy jeszcze nie kupili biletów na dzisiejszy koncert Kultu, mogą bez obaw przyjść prosto na koncert, gdzie będą mogli kupić bilet bezpośrednio przed wejściem. Biletów udało się sprzedać całkiem sporo – ale bez obaw! Klub Atelier jest bardzo duży (teoretyczna pojemność prawie 1000 osób), więc możemy Wam zagwarantować, iż nie powtórzy się sytuacja z zeszłego roku, kiedy to koncert T.Love w Exicie został całkowicie wyprzedany na długo przed jego datą i "caisse du soir" po prostu nie istniała.
Dziś na pewno będą jeszcze bilety do kupienia dla wszystkich, którzy przyjdą prosto na koncert!
Praktyczna uwaga – klub jest duży a miejsca nienumerowane tak więc jeśli możecie, to przyjedźcie wcześniej! Dla "rannych ptaszków" nagroda w postaci projekcji filmu "Dzieci Jarocina", który pokażemy w sali głównej Atelier o godz. 20.30. Wstęp już od 20.00, natomiast Kult wychodzi na scenę o 21.30.
Do zobaczenia wieczorem!
Biletów na dzisiejszy koncert KULTu nie zabraknie dla nikogo
Zmień okulary albo monitor bo na plakacie ja widzę 21h30 a doors 20h00 <rotfl>bamaza42 pisze:Hmmm...czyli ta 22h00 na zalaczonym plakacie to pomylka?...
zgodnie z opisem http://www.polska.lu/viewtopic.php?p=48 ... 772f#48549
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
.. toż to nie piwo !
Przepraszam, ale dzis jest naprawde trudny dzien dla mnie... Omylkowo zamiescilem juz dawno nieaktualny plakat z godzina, ktora rownie dawno jest nieaktualna. Kult wychodzi na scene o 21.30. Plakaty na miescie sa dokladnie takie, jak widzicie w tej chwili w newsie (czyli 21.30). Mam nadzieje, ze nikt nie padl ofiara pomylki i wszyscy grzecznie przyjda na 21.30.
Caly pozytek z tej pomylki jest taki, ze mieliscie okazje przez chwile zobaczyc absolutnie unikalny i nigdzie niedostepny plakat koncertu Kultu ze stara godzina rozpoczecia <mrgreen> Jak to mowia – bezcenne!
Caly pozytek z tej pomylki jest taki, ze mieliscie okazje przez chwile zobaczyc absolutnie unikalny i nigdzie niedostepny plakat koncertu Kultu ze stara godzina rozpoczecia <mrgreen> Jak to mowia – bezcenne!