Giełda pracy czy giełda oszustów !!!!! ????

Ogłoszenia 'Dam pracę' i 'Szukam pracy' tu będą czuć się najlepiej!
Awatar użytkownika
nicola24

Giełda pracy czy giełda oszustów !!!!! ????

Post autor: nicola24 »

Dzień dobry . Chciala bym ostrzec forumowiczow przed niejaką forumowiczką szado82. Za oferowana mi prace chciala pieniazki (calkiem nie malo bo 500 e) przed pokazaniem mi pracy i zapoznamiem mnie z pracodawcą . Prosze ponizej sa m-eile ktore zachowalam na poczcie bo ogloszenie z portalu nagle zginelo ( to jedyny dowod ze takowe ogloszenie istnialo naprawde). Poprostu tej pracy nie bylo . Poniewarz obecnie przebywam w Polsce poprosilam corkę zeby spotkala sie z ta Pania . Oczywiscie do spotkania doszlo, ale na dzien dobry chciala 250 e, moje zdjecie i jeszcze nie chciala corce pokazac pracy.Tłumaczyla sie tym ze na prace to mnie osobiscie zaprowadzi. Zdenerwowana zadzwonilam do tej Pani i powiedzialam jej co mysle . Na to ona udala ze wogle z corka nie rozmawiala i nie wie o co chodzi . Po piewsze naciagnela mnie na tel. bo dzwonilam z Polski i ciagle mnie zapewniala ze praca jest.
Oto sa m-ele :

Witam
Dziekuje za maila i chcialbym napisac, ze jezeli potrzebuje Pani wiecej informacji to najlpiej i naszybcej prosze zadzownic na moj numer:
pozdrawiam

Witaj szado82,

Witam serdecznie :)
Mam duze doswiadczenie w opiece nad starszymi osobami. Bardzo dobrze wladam jezykiem wloskim . Posiadam referencje . Jezeli oferta jeszcze jest aktualna to chciala bym wiedziec troszke wiecej na temat tej pracy . Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez nicola24, łącznie zmieniany 3 razy.
ODPOWIEDZ