dietetyk, instruktor fitness i kulturystyki.
dietetyk, instruktor fitness i kulturystyki.
Dietetyk, instruktor fitness i kulturystyki oraz sportów walki, mgr AWF. Doświadczenie w zakresie prowadzenia zajęć na turnusach odchudzających. Język niemiecki,angielski, rosyjski. Mam kilku miesięczny zastój pracy w Polsce. Poszukuję kogoś obrotnego w załatwieniu pracy (nie koniecznie w branży). W zamian w czasie wolnym będę osobistym trenerem oraz doradca- ewentualnie ochrona. Tel+48606994288
mareksz11
- Marguerite2003
Spróbuj może szczęścia w Passage Fitness First. Współpracują z dużą rzeszą osobistych trenerów i wiem, że cały czas szukają nowych. Nie jest to umowa o pracę ale raczej o współpracę, natomiast możliwości na pewno są...
www.passage.be (niestety strona jest tylko po francusku i holendersku, ale w Luksemburgu spokojnie dogadasz się po niemiecku i angielsku)
Powodzenia!
www.passage.be (niestety strona jest tylko po francusku i holendersku, ale w Luksemburgu spokojnie dogadasz się po niemiecku i angielsku)
Powodzenia!
Kol. mareksz11 chyba jeszcze nie zdecydował się na Luksemburg (jak miemam pisze z Polski), a z tego co wiem Passage Fitness First ma też salę w Trewirze. Może warto z nimi bezpośrednio w języku niemieckim nawiązac kontakt.
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]