Szukamy Przacy w Logistyce Prosimy Bardzo o Pomoc

Ogłoszenia 'Dam pracę' i 'Szukam pracy' tu będą czuć się najlepiej!
gosia-gregor

Szukamy Przacy w Logistyce Prosimy Bardzo o Pomoc

Post autor: gosia-gregor »

Witamy Serdecznie!
Jestesmy polska Para ja 37l. moja Dziewczyna 26l.
Posiadamy doswiadczenie w pracach magazynowych,zbieranie zamowien,wysylanie,
UPS,DHL itp.pracujemy w chili obecnej w Holandi,poniewaz sytuacja spowodowana krachem na gieldzie sprawila niezbyt ciekawa sytuacje na rynku pracy i placy pragniemy
sprobowac Szczescia w Luksemburgu,bo to piekne Panstwo w ktorym docenia sie osoby ciezko pracujace.
Bedziemy bardzo wdzieczni za Panstwa pomoc w znalezieniu pracy,ponadto kazde z nas wlada jezykiem angielskim i niemieckim.
Osobie ktora poda nam reke napewno nie przyniesiemy wstdu.
prosimy o kontakt telefoniczny pod nr.0031644550165
Serdecznie Dziekujemy i Pozdrawiamy
Malgorzata Grzegorz
gregor
dana82

Post autor: dana82 »

nie wiem czy czytacie wiadomosci, ale sytuacja w Luxemburgu jest bardzo kiepska i wiekszosc ludzi obawia sie o wlasna prace. juz wielu wyladowalo na bazrobociu, lub gorzej, sama nie wiem czy nie bede zmuszona wracac do polski, bo nie wiem czy lada dzien nie strace pracy, w mojej firmie wlasnie rozwazaja kogo wywalic. Z tego co wiem kryzys w Polsce nie przybral takich rozmiarow jak na zachodzie. tak ze zycze powodzenia
albano1947

Post autor: albano1947 »

Halo
Jest mi bardzo przykro ze nikt w Twojej sprawie nic nie zrobil . Mysle ze niestety nie maja w tej sprawie orientacji . Napewno nie jest powodem jakas obawa o miejsce pracy. W logistyce niestety jest wysoka fluktuacja . Jest tez obawa ze osbista rekomendacja moze narazic na strate osobistego autorytetu . Nie wszyscy nasi rodacy wykazuja wysoki poziom ogolny , nieraz z negatywnego doswiadczenia. Ja osobiscie nie pracuje w logistyce .. Staralem sie po przeczytaniu Twojego ostatniego posta cos namierzyc . Mysle ze cos znalazlem ale niema pewnosci bowiem wymagaja jezykow, franciuskiego i niemieckiego ..Napisze do Ciebie na priva podajac linka gdzie mozesz sprobowac.

Pozdrawiam uprzejmie :)
Ostatnio zmieniony 13-11-2008, 23:02 przez albano1947, łącznie zmieniany 2 razy.
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior

Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
gosia-gregor

Jest nam naprawde milo poznac Osobe ktora bez interesownie pomaga innym,w dzisiejszych czasach jest to wrecz nie realne,myslalem do tej pory,mylilem sie jestesmy bardzo mile zaskoczeni i bardzo dziekujemy za pomoc jezeli bedziemy mogli odwdzieczyc sie lub pomoc Tobie w jakiej kolwiek sytuacji,jestesmy zwarci i gotowi.
Pozdrawiamy
Gosia Grzegorz
gregor
albano1947

Dziekuje uprzejmie.
Jeszcze nic nie zalatwilem ale dalem namiar na mozliwosc. Poniewaz jako trener znam wielu z tego medycznego dzialu.
Pomozecie napewno wtenczas jak zarobicie pieniadze i bedziecie maly ulamek procenta mogli przekazac na cele charytatywne.. Naprzyklad na biedne osierocone dzieci.

Miesiac grudzien to czas czas zadumy nad tym, swiatem.
Jezeli bede mogl Wam byc jeszcze pomocny to prosze sie zglosic..

Pozdrawiam milo
Ostatnio zmieniony 13-11-2008, 22:59 przez albano1947, łącznie zmieniany 1 raz.

gabrjel

Post autor: gabrjel »

albano1947 pisze: Miesiac grudzien to czas czas zadumy nad tym, swiatem.
Rozumiem że było przestawienie czasu - ale przestawienie miesiąca ? o czymś nie wiem ?

Nie żebym się czepiał, ale po tej zadumie warto by się czasem uśmiechnąć :P
(oczywiście uśmiechnąć w styczniu)
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

Witam serdecznie, jakiś czas temu bardzo chciałem poznać kol. Albano1947 i kol. Celinę jednocześnie, bo ... miło jest konfrontować ludzi tak sobie pomocnych i przychylnych, także w realu. Niestety to się nie udało ze względów oczywistych. Ufam, że tym razem będzie okazja poznać kol. Albana1947 i kol. gosię-gregora w czasie jednej z imprez charytatywnych, skoro tak pięknie nawiązał do tego tematu kol. Albano1947 w swoim poście. O szczegółach takiej przykładowej imprezy można przeczytać tu http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=4552

Osobiście nie znam niestety firmy logistycznej, która właśnie potrzebowałaby kogoś do pracy. Na rynku luksemburskim, jak pisała kol. dana82, nie jest łatwo znaleźć pracę, ale ufam, że kol. gosia-gregor otrzyma jakieś cenne wskazówki od kol. Albana1947 ... niekoniecznie w tym "dziale medycznym" :/ Życzymy powodzenia!

P.s.: polecam monster.lu
gosia-gregor

Witamy wszyskich naszych znajomych!!!!!
Serdecznie dziekujemy za pomoc,naprawde szczera i bezinteresowna,szczegolnie dziekujemy albano1947 nadal rozgadamy sie za nowym zajeciem ale myslimy ze po nowym roku sytuacja sie odrobinke poleprzy i w koncu znajdziemy cos w Panstwie na ktore spogladamy z westchnieniem,jestesmy zachwyceni Luksemburgiem i moze znajdziemy cos fajego.Dziekujemy za wsparcie i naprawde Zyczymy z calego serca Wszystkim Wesolych Swiat i Duzo Zdrowka w nowym Roku.
Gosia Grzegorz
gregor
albano1947

Zycze Wam rowniez milych pogodnych swiat i mam tez nadtzieje ze nowy rok 2009 bedzie dla nas wszystkich lepszy i owocniejszy.

Obrazek

Pozdrawiam :)

gosia-gregor

Zyczymy naszym Znajomym z Luksemburga
Wesolego Alleluja!
Przedewszystkim Zdrowia bo to jest bardzo wazne>
Gosia Grzegorz
gregor
gosia-gregor

Witamy Serdecznie!
Nadal poszukujemy jakiegos zajecia w Ksiestwie,nie mamy szczescia jak narazie,
w Holandi sytuacja jest naprawde oplakana,wielu naszych Rodakow zyje z oszustwa i wyzyskiwaniu Osob poszukujacych pracy,jezeli ktos pomogl by nam w znalezieniu pracy w Luksemburgu(to nasze marzenie)bedziemy dozgonnie wdzieczni.
Pozdrawiamy!
Gosia Grzegorz <cry>
gregor
ODPOWIEDZ