Poniewaz moja firma od dawien dawna szuka ludzi, a problem ten zaczyna mnie dotyczyc osobiscie, to pomyslalam, ze zamieszcze na ten temat wzmianke na forum. A noz widelec…
Wiec tak: zajmujemy sie doradztwem podatkowym dla duzych klientow korporacyjnych. Poszukiwany profil musialby spelniac nastepujace wymagania:
- Wyzsze wyksztalcenie w zakresie prawa, rachunkowosci albo inne ekonomiczne
- Swietna znajomosc angielskiego w mowie i pismie (umozliwiajaca swobodna komunikacje na tematy prawne, ksiegowe, pisanie opinii prawnych itp.)
- Doswiadczenie w doradztwie podatkowym dla osob prawnych w dowolnym kraju (preferowane 1 do 3 lata)
Dodatkowym atutem bylaby znajomosc francuskiego, choc nie jest to warunek konieczny (ale warunkiem jest chec aby sie francuskiego nauczyc).
Jesli czytaja to osoby, ktore spelniaja powyzsze warunki i bylyby zainteresowane, prosze o kontakt na priva lub e-mailem, wowczas udziele rowniez dalszych info o jaka firme chodzi itd. Zaznaczam, ze jest to moje prywatne ogloszenie. Nie jest to ogloszenie ze strony mojej firmy. Jednakze, jesli pojawi sie “rokujaca” osoba, podejmuje sie kontaktu z wlasciwymi osobami.