Poszukuje pracy dla siebie i zwracam sie z uprzejma prosba do tych ktorzy moga wiedziec o potencjalnym zapotrzebowaniu na pracownika w jednym z ponizszych profili :
COMMERCIAL SERVICE
SALES MANAGER
Od 2005 roku pracuje dla jednej firmy gdzie zaczynalem jako asystent zeby ewoluowac do pozycji niezaleznego SALES MANAGER.
Jezyki jakimi wladam :
POLSKI : ojczysty
ROSYJSKI : prawie jak ojczysty

ANGIELSKI : plynny
FRANCUSKI : podstawowo do skomunikowania sie
Oprocz tego posiadam dar komunikowania sie ktory pozwala mi nawiazywac kontakty z ludzmi w jezykach innych niz wymienione powyzej

Obrotnosc, umiejetnosc podejmowania decyzji, umiejetnosc nawiazywania kontaktow oraz duza chec do pracy to moje glowne zalety.
Ponadto dotychczas wykonywalem przerozne prace ktore nauczyly mnie pokory

Posiadam prawo jazdy kategorii A B D - gdzie kategoria D uprawnia do powozenia autobusem, pracowalem jako kierowca autobusu przez ponad pol roku.
W 2005 roku pracowalem jako przewodnik dla turystow na Cyprze.
Oczywiscie przygotuje piekne CV i w razie potrzeby wysle w kazde miejsce gdzie potencjalnie moglbym znalezc prace.
Z gory dziekuje za podpowiedzi oraz chec pomocy. Moze akurat w Waszej okolicy jest zapotrzebowanie na pracownika ?
Z checia podejme sie pracy w ktorej moglbym nauczyc sie czegos nowego oraz mialbym szanse rozwoju.
A, dla wiekszosci pracodawcow wazny jest wiek ubiegajacego sie o prace , mam wciaz 29 lat!!!

Pozdrawiam
Borys