z przymusu ekonomicznego szukam sprzatan

Ogłoszenia 'Dam pracę' i 'Szukam pracy' tu będą czuć się najlepiej!
Awatar użytkownika
Katerina

z przymusu ekonomicznego szukam sprzatan

Post autor: Katerina »

Witajcie ,musze dorobic do marnych zarobkow wiec chetnie podejme sie sprzatania domow i mieszkan.Praktyke juz mam .....od roku tak dorabiam chociaz jestem mgr...ale co tam praca krotka,tresciwa a po takim wysilku fizycznym to jestem szczesliwa.Jesli ktos cos wie to prosze o info.Mieszkam kolo Conforamy ale dojazdy po miescie sa ok.
Dziekuje za jakiekolwiek podpowiedzi..... Moge pochwalic sie referencjami jesli to konieczne.pozdrowionka
Kaska
misio

Post autor: misio »

Katerina a moze prace stosownie do mgr mozna by znalezc i to lepiej platna. A co to za mgr i jakie jezyki znasz?
Awatar użytkownika
Katerina

Mgr Zdrowia Publicznego( CM UJ wydzial Ochrony Zdrowia),tzn Zarzadzanie w sluzbie zdrowia ,promocja zdrowia itp.Znam angielski i rosyjski,staram sie pokonac trudnosci z francuskim ale mam problem z nauka-brak motywacji chyba.
Awatar użytkownika
Katerina

Mgr Zdrowia Publicznego( CM UJ wydzial Ochrony Zdrowia),tzn Zarzadzanie w sluzbie zdrowia ,promocja zdrowia itp.Znam angielski i rosyjski,staram sie pokonac trudnosci z francuskim ale mam problem z nauka-brak motywacji chyba.
misio

Post autor: misio »

A probowalas z agencjami, ale nie byle jakie Adecco tylko takie bardziej specjalizujace sie w temacie?
ODPOWIEDZ