Nazywam się Sonia i razem z moim bratem Piotrem chcemy przenieść się do Luxu. Nie jesteśmy parką fajtłap, tylko naprawdę nieźle ogarniającymi ludźmi, w Polsce oboje prowadziliśmy swoje firmy jednak urzędy obie kochane polskie urzędy zakatowały.
Nie jedziemy też zupełnie na debili, oczywiście pieniądze na start ze sobą mamy, nie za wielkie, tyle żeby starczyło na życie, jedzenie, pokój z małym hakiem.
Piotr ma 36lat, mówi płynnie po angielsku i francusku, jest kucharzem z 5letnim doświadczeniem (2 lata w SPA w Anglii, 3 we Francji), kuchnia francuska to coś co ogarnia po całości, ma świetne papiery i referencje, oprócz na kucharza także na przygotowywanie deserów, kurs w Paryżu.
Ja mam na imię Sonia i mam 27 lat, mówię płynnie po angielsku. Poprzednie 5 lat prowadziłam w Polsce firmę edukacyjną dla dzieci w wieku 4-12 lat. Jestem świetną konfenansjerką, mam doświadczenie w organizacji imprez, festynów, urodzin, przeprowadzam zajęcia z eksperymentami z przyrody dla dzieci i nie tylko, gdzie uczymy się podstaw nauk przyrodniczych ale także logicznego myślenia, wnioskowania i analizowania. Udzielam skutecznych i nienudnych korepetycji w oparciu o liczne techniki pamięciowe i relaksacji.
Obydwoje mamy swoje zawody, jednak podejmiemy pracę taką jaka się znajdzie bez wybrzydzania. Z czasem będziemy na pewno chcieli otworzyć swoją działalność. Jesteśmy razem, pomagamy sobie, nie będziemy stanowić ciężaru dla nikogo, jednak potrzebujemy jakiejkolwiek pomocy na start. Zapewniam, że za taką jesteśmy w stanie się odwdzięczyć w takiej formie jaką wybierzesz, nawet finansowej.
Na pewno nas polubisz, jesteśmy weseli, ładni i wyluzowani, kochamy ludzi i imprezy, nigdy się nie nudzimy, zawsze coś wymyślamy, mamy swoje pasje i umiemy nimi zarażać. Jak ci nudno w domu, na mieszkaniu na pewno temu zaradzimy

Podaję swojego maila
czabalaja@gmail.com
Jeśli ktokolwiek, cokolwiek czekam na maila - na pewno się nie zawiedziesz, jak pomożesz nam my z całego serca będziemy chcieli pomóc tobie.
Pozdrawiam was wszystkich cieplutko
Sonia