Brydz 13 listopada
Brydz 13 listopada
Witam i zapraszam na brydza do Ancien Cinema w sobote 13 listopada o godzinie 17.30.
Mamy na razie dwie pary - bulgarsko/belgijskie, mam nadzieje, ze zglosza sie Ci, co dawno nie byli w kinie (oraz oczywiscie rowniez Ci, co byli wczoraj:)
Pod koniec brydza (21.30) zapraszamy rowniez na bluesowe jamsession - dodam, ze sa brydzysci, ktorzy beda uczestniczyc rowniez w jamsession.
Pozdrawiam serdecznie!
h
Mamy na razie dwie pary - bulgarsko/belgijskie, mam nadzieje, ze zglosza sie Ci, co dawno nie byli w kinie (oraz oczywiscie rowniez Ci, co byli wczoraj:)
Pod koniec brydza (21.30) zapraszamy rowniez na bluesowe jamsession - dodam, ze sa brydzysci, ktorzy beda uczestniczyc rowniez w jamsession.
Pozdrawiam serdecznie!
h
No i co z tym brydzem?
Mamy stolik bulgarski i trzy osoby niezalezne - Zb, WJ i Tomka, ktory przyjedzie rowniez jako uczestnik Jam session.
Sa jeszcze jacys chetni?
Zaczynamy o 17.30
Przerwa o 20.30 na obejrzenie Miertchen
(wiecej tutaj:http://www.polska.lu/viewtopic.php?p=42337#42337)
O 22.00 zaczyna sie jam session w sali kinowej - my bedziemy grali w barze).
Seredcznie zapraszam!
h
Mamy stolik bulgarski i trzy osoby niezalezne - Zb, WJ i Tomka, ktory przyjedzie rowniez jako uczestnik Jam session.
Sa jeszcze jacys chetni?
Zaczynamy o 17.30
Przerwa o 20.30 na obejrzenie Miertchen
(wiecej tutaj:http://www.polska.lu/viewtopic.php?p=42337#42337)
O 22.00 zaczyna sie jam session w sali kinowej - my bedziemy grali w barze).
Seredcznie zapraszam!
h
Gramy ! (Marcin + Xtheo7)
i goraca witamy kolge WJ w naszym wino-gronie brydzowym
a kolezanka irja28 jest rowniez mile widziana w charakerze muzyka do konsumpcj: zapewniam cie, ze mimo twojego "uposledzenia karcianego" wolalbym cie przy zielonym stoliku za kolege Mawi'ego przy pianinie .... na ktorym gra mniej falszywie
i goraca witamy kolge WJ w naszym wino-gronie brydzowym
a kolezanka irja28 jest rowniez mile widziana w charakerze muzyka do konsumpcj: zapewniam cie, ze mimo twojego "uposledzenia karcianego" wolalbym cie przy zielonym stoliku za kolege Mawi'ego przy pianinie .... na ktorym gra mniej falszywie
Moj partner nieobecny, nikt sie do mnie nie zglosil "so far"...to jak Kierowniku?....Bede miala z kim (z kim?..) "uzupelnic" trzeci stolik?.... bo nie wiem, czy wybierac sie w ta szaruge do Vianden, czy nie?....Niestety "przygrywki" na fortepianie tudziez innym instrumencie zapewnic nie potrafie...hurakami pisze:Jak nikt sie nie zglosi, powinienem miec partnera dla Bamazy
No wiec plan byl taki, ze ja z Toba zagram (moze na zmiane z Hania).
Ale wlasnie sie dowiedzialem, ze Mawiemu cos wypadlo i bedzie mogl byc najwczesniej 19.30 w kinie.
Wiec moja propozycja jest taka, ze od 17.30 do 20.00 zagramy na dwa i pol stolika (rotacyjnie) z para Bamaza-Wojtek, a po przerwie na Miertchen i przyjezdzie Marcina na pelne trzy stoliki.
Co Wy na to?
m
Ale wlasnie sie dowiedzialem, ze Mawiemu cos wypadlo i bedzie mogl byc najwczesniej 19.30 w kinie.
Wiec moja propozycja jest taka, ze od 17.30 do 20.00 zagramy na dwa i pol stolika (rotacyjnie) z para Bamaza-Wojtek, a po przerwie na Miertchen i przyjezdzie Marcina na pelne trzy stoliki.
Co Wy na to?
m