IV Turniej Brydzowy
Wyniki czwratego turnieju
Czolem, oto wyniki czwartego turnieju:
I Piotr i Marcin L
II Piotr i Monika
III Szymon i Marcin W.
IV Barbara i Ryszard
V Wojtek i Zbyszek
VI Hania i Maciek
VII Bozena i Krzysiek
Gratuluje zwyciezcom, sciskam pokonanych i caluje swoja partnerke:)
Klasyfikacja generalna juz uzupelniona w poscie :
http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=2363
Niestety nie mam tym razem szczegolowych tabelek, mam nadzieje, ze Piotr podrzuci je na forum razem z zapisami tak, zeby kazdy mogl sobie zobaczyc swoje gry.
[[Piotr - wystarczy, ze wrzucisz zapisy dla kazego rozdania, nie musisz nic przeliczac dodatkowo.]]
Z generalki wynika, ze w zasadzie wszystko jest jeszcze mozliwe w obrebie miejsc 1-4. wiec ostatni turniej zapowiada sie interesujaco.
Pozdrawiam,
m
I Piotr i Marcin L
II Piotr i Monika
III Szymon i Marcin W.
IV Barbara i Ryszard
V Wojtek i Zbyszek
VI Hania i Maciek
VII Bozena i Krzysiek
Gratuluje zwyciezcom, sciskam pokonanych i caluje swoja partnerke:)
Klasyfikacja generalna juz uzupelniona w poscie :
http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=2363
Niestety nie mam tym razem szczegolowych tabelek, mam nadzieje, ze Piotr podrzuci je na forum razem z zapisami tak, zeby kazdy mogl sobie zobaczyc swoje gry.
[[Piotr - wystarczy, ze wrzucisz zapisy dla kazego rozdania, nie musisz nic przeliczac dodatkowo.]]
Z generalki wynika, ze w zasadzie wszystko jest jeszcze mozliwe w obrebie miejsc 1-4. wiec ostatni turniej zapowiada sie interesujaco.
Pozdrawiam,
m
piekne dzieki panstwu prezesostwu za, jak zwykle, arcysympatyczny turniej, tudziez gratulacje dla Piotra za dosklonale zrownowazony wybor rozdan.
mam niemniej jedna prozbe: czy Piotr moglby opublikowac tabele pokazujaca liczbe otrzymanych punktow w funkcji nr. rozdania i dla kazej pary (no moze z wyjatkiem nasyconej pary wodnej). z gory dziekuje !
mam niemniej jedna prozbe: czy Piotr moglby opublikowac tabele pokazujaca liczbe otrzymanych punktow w funkcji nr. rozdania i dla kazej pary (no moze z wyjatkiem nasyconej pary wodnej). z gory dziekuje !
Zgodnie z prośbą xtheo7 proszę, w zalączeniu plik z procentowymi wynikami
z konkretnych rozdań. W pliku także miejsca, które zajęlyby pary w KMP.
Pozdrawiam
z konkretnych rozdań. W pliku także miejsca, które zajęlyby pary w KMP.
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- Rozdania zmaxowane.zip
- (5.97 KiB) Pobrany 381 razy