A wiec delikatnie spozniony podsumowuje wyniki glosowania:
10.05 - 1 osoba
17.05 - 3 ooby
31.05 - 14 osob
14.06 - 15 osob
W zwiazku z powyzszym oglaszam, ze
IV Otwarty Turniej Brydzowy w sezonie 2007/2008 odbedzie sie 31 maja tradycyjnie o 17.30 (godzina siadania do stolow).
Tak jak ostatnio bedziemy grali w kinie, warunki logistyczno-aprowizacyjne bez zmian, tzn napoje w barze na kartki

, jedzenie organizujemy wspolnie, tzn kazdy cos przynosi.
Uwaga - moze (ale nie musi) sie okazac, ze bedzie dosc duzo innych gosci w kinie. Ja oczywiscie zmieszcze trzy/cztery nasze stoliki bez problemu, ale byc moze obok beda siedzieli inni goscie.
W zwiazku z tym jesli komukolwiek to przeszkadza (mnie nie dodam), to prosze o wypowiedz w tym watku (wtedy mozemy przeniesc sie na gore).
Jest jedna zmiana techniczna: przygotowaniem rozdan, drukiem arkuszy, obliczaniem i podawaniem wynikow zajmuje sie w tym turnieju
kolega Pipokl/ (hurrrra). Jesli system sie sprawdzi to nie widze przeszkod, zeby powierzyc mu rowniez kolejny turniej.
Pipokl, czy moge Ci podrzucic boardy w poniedzialek?
Co do kolejnego turnieju, to data wydaje sie oczywista - 14.06. Jedyna kwestia to Euro - w tym dniu o 18.00 gra Szwecja-Hiszpania, a o 20.45 Grecja-Rosja. Domyslam sie, ze wsrod brydzystow jest wielu kibicow, ktorzy chca (musza:) ogladac wszystkie mecze. Zdradze, ze wlasnie finalizuje mozliwosc transmisji u mnie w kinie na duzym ekranie i zamierzam organizowac projekcje wszystkich meczy/meczow przez caly czerwiec, wraz konkursami na typowanie wyniku i innymi atrakcjami (o Zywcu nie wspominajac). Wiec mozliwosc obejrzenia bedzie, jedynie nie wiem, czy da sie pogodzic brydz z pilka. Jesli sie da, to gramy 14.06 na dole lub na gorze. Jesli nie, to V turniej raczej odbedzie sie po wakacjach.
Prosze o opinie w tej sprawie.
Pozdrawiam!
h