II Turniej Brydzowy w sezonie 2007/2008
II Turniej Brydzowy w sezonie 2007/2008
Czolem Brydzystki, Czolem Brydzysci!
Drugi Otwarty Turniej Brydzowy odbedzie sie
[center]1 grudnia w Vianden, Grand Rue 23 o godzinie 17.30.
[/center]
Gra zaczyna sie o 17.30, wiec prosze o wczesniejsze przybycie. Zapraszamy od 16.30.
Gramy na impy.
Prosze o zglaszanie sie w tym watku wraz z informacja, ile osob sie pojawi.
Bedziemy grali w sali barowej (lub kinowej, bo po ostatnim turnieju pojawily sie glosy, ze stoliki byly za daleko od siebie), wiec mozna wchodzic od ulicy, nie od tylu.
Istnieje mozliwosc noclegu, dla dwoch rodzin (dwa pokoje), czyli B&B, jesli ktos jest zainteresowany, prosze o kontakt.
h[/b]
Drugi Otwarty Turniej Brydzowy odbedzie sie
[center]1 grudnia w Vianden, Grand Rue 23 o godzinie 17.30.
[/center]
Gra zaczyna sie o 17.30, wiec prosze o wczesniejsze przybycie. Zapraszamy od 16.30.
Gramy na impy.
Prosze o zglaszanie sie w tym watku wraz z informacja, ile osob sie pojawi.
Bedziemy grali w sali barowej (lub kinowej, bo po ostatnim turnieju pojawily sie glosy, ze stoliki byly za daleko od siebie), wiec mozna wchodzic od ulicy, nie od tylu.
Istnieje mozliwosc noclegu, dla dwoch rodzin (dwa pokoje), czyli B&B, jesli ktos jest zainteresowany, prosze o kontakt.
h[/b]
II Turniej brydzowy - zgloszenie
Para Wojtek i Zbyszek niniejszym melduje swoja gotowosc :-))
...wprawdzie akurat na 1/12 mialam inne plany...ale te mozna odlozyc....
A wiec, w imieniu swoim i mojego partnera pragne zglosic udzial naszej pary (Trian, jak masz cos przeciw - to daj znac!)
Tzn. z mojej strony - ja+1 towarzyszace dziecko, Trian, prosze potwierdz Twoj "sklad ilosciowy" ...
No i jesli bedzie mozliwe, to z B&B - dla2 osob, tzn. ja z Kasia ... chyba, ze Danka nie bedzie miala samochodu...to bede sluzyc transportem...
A wiec, w imieniu swoim i mojego partnera pragne zglosic udzial naszej pary (Trian, jak masz cos przeciw - to daj znac!)
Tzn. z mojej strony - ja+1 towarzyszace dziecko, Trian, prosze potwierdz Twoj "sklad ilosciowy" ...
No i jesli bedzie mozliwe, to z B&B - dla2 osob, tzn. ja z Kasia ... chyba, ze Danka nie bedzie miala samochodu...to bede sluzyc transportem...
Re: II Turniej Brydzowy - zgloszenia
A wiec mamy na razie nastepujace pary:
1. Zbyszek+Wojtek
2. Bamaza + Trian (?)
3. Sabina + Marcin
4. Bozka + Krzys
5. Lezard + Hurakami
Czekam na potwierdzenie od prawie zupelnie nowej pary, wiec mielibysmy 3 stoliki, czyli minimum, zeby rozegrac turniej.
Bede wdzieczny za informacje od dotychczas grajacych, ze tym razem nie moga, zebym nie musial ich scigac.
Pozdrawiam
h
1. Zbyszek+Wojtek
2. Bamaza + Trian (?)
3. Sabina + Marcin
4. Bozka + Krzys
5. Lezard + Hurakami
Czekam na potwierdzenie od prawie zupelnie nowej pary, wiec mielibysmy 3 stoliki, czyli minimum, zeby rozegrac turniej.
Bede wdzieczny za informacje od dotychczas grajacych, ze tym razem nie moga, zebym nie musial ich scigac.
Pozdrawiam
h
No, to ja niestety bede pierwszym poslancem zlych wiadomosci – po dluzszych negocjacjach z kolega szymbim obaj doszlismy do wniosku, ze tym razem nie bedziemy w stanie przybyc. Bardzo przepraszamy wszystkich, mamy nadzieje, ze nie przeszkodzi to pozostalym uczestnikom w rozegraniu tego turnieju, a ponadto mamy nadzieje, ze nastepnym razem postaramy sie bardziej