I Turniej Brydzowy w sezonie 2007/2008
Poczułem się wywołany.
Może po naszym ostatnim występie czas na zakończenie kariery ? - wszyscy będą pamiętali , że dobrze grałem w brydża
Ale ponieważ ponad osiągnięcia sportowe i związany z nimi splendor cenię sobie dobre towarzystwo i miło spełniony czas - więc oczywiście zgłaszam akces do zbliżającego się turnieju (oczywiście w parze z Bamazą, która sie już zadeklarowała).
Bardzo chciałem aby również moja niedawno przybyła rodzinka mogła się nacieszyć atmosferą Vianden, ale widzę, że młodzież nie będzie zbyt licznie reprezentowana <cry>
(A przy okazji : Danka - co robisz z dziećmi ?). Moje dzieciaczki mogłyby tam trochę zabawić, ale potrzebują towarzystwa!
Na razie więc nie wiem czy pojedziemy wszyscy <bezradny>
Może po naszym ostatnim występie czas na zakończenie kariery ? - wszyscy będą pamiętali , że dobrze grałem w brydża
Ale ponieważ ponad osiągnięcia sportowe i związany z nimi splendor cenię sobie dobre towarzystwo i miło spełniony czas - więc oczywiście zgłaszam akces do zbliżającego się turnieju (oczywiście w parze z Bamazą, która sie już zadeklarowała).
Bardzo chciałem aby również moja niedawno przybyła rodzinka mogła się nacieszyć atmosferą Vianden, ale widzę, że młodzież nie będzie zbyt licznie reprezentowana <cry>
(A przy okazji : Danka - co robisz z dziećmi ?). Moje dzieciaczki mogłyby tam trochę zabawić, ale potrzebują towarzystwa!
Na razie więc nie wiem czy pojedziemy wszyscy <bezradny>
ty wiesz, ze ja o tym nie pomyslalam <hm> ...trzeba sprawe przemyslec...zawsze dobrze wiedziec, kiedy sie wycofac.... Ale...z drugiej strony - jeszcze nie wszystko osiagnelismy... <cwaniak2>Trian pisze:Może po naszym ostatnim występie czas na zakończenie kariery ? - wszyscy będą pamiętali , że dobrze grałem w brydża
Transport na turniej brydzowy
No wlasznie szukam dobrej duszyczki ktora by zabralo zesoba jeszcze jedna dobra duszyczke :-)), ale tylko (az) w droge powrotna.
Najlepiej do stolicy, a dokladnie do Walferka :-))
Najlepiej do stolicy, a dokladnie do Walferka :-))
Czolem!
Juz w najblizsza sobote turniej w Vianden!
Podsumowujac, mamy 9 par (wedlug kolejnosci zgloszen)
Bozka/Krzys
Mawi/Szymbi
Bamaza/Trian
Zbyszek/Wojtek
Felo/Sabina
Xteo/Marcin junior
Danka/Pawel
Aquilone/Marcin senior
Lezard z partnerem
Wiec szykuje sie najwiekszy z dotychczasowych turniejow. Poniewaz jest nas ilosc nieparzysta, to najprawdopodobniej jedna para bedzie palzowala. Co jak pokazala praktyka z przedostatniej edycji, nie bylo takie najgorsze. Wreszcie bedzie mozna sobie zapalic na spokojnie.
Chyba - tu jako prezes kola brydzowego apeluje do wszystkich brydzystow i brydzystek, ktorzy kiedys u nas grali, albo sa czlonkami naszego kola , a ktorych nie ma wsrod uczestnikow, albo pisali do mnie ostatnio w sprawie sparringow o zgloszenie sie. Piec stolikow to juz impreza klasy krajowej (przynajmniej w Luksemburgu .
Marcin senior to oczywiscie zapowiedziany juz wczesniej tata Marcina. Rozumiem, ze to czarny kon imprezy, bo synowi chyba nie wypada ograc ojca na wyjezdzie goscinnym...
Pozdrawiam,
h
ps. nie mam zadnych zgloszen a propos noclegu/ gdyby jednak ktos sie zdecydowal w ostatniej chwili, nie bedzie problemu.
Juz w najblizsza sobote turniej w Vianden!
Podsumowujac, mamy 9 par (wedlug kolejnosci zgloszen)
Bozka/Krzys
Mawi/Szymbi
Bamaza/Trian
Zbyszek/Wojtek
Felo/Sabina
Xteo/Marcin junior
Danka/Pawel
Aquilone/Marcin senior
Lezard z partnerem
Wiec szykuje sie najwiekszy z dotychczasowych turniejow. Poniewaz jest nas ilosc nieparzysta, to najprawdopodobniej jedna para bedzie palzowala. Co jak pokazala praktyka z przedostatniej edycji, nie bylo takie najgorsze. Wreszcie bedzie mozna sobie zapalic na spokojnie.
Chyba - tu jako prezes kola brydzowego apeluje do wszystkich brydzystow i brydzystek, ktorzy kiedys u nas grali, albo sa czlonkami naszego kola , a ktorych nie ma wsrod uczestnikow, albo pisali do mnie ostatnio w sprawie sparringow o zgloszenie sie. Piec stolikow to juz impreza klasy krajowej (przynajmniej w Luksemburgu .
Marcin senior to oczywiscie zapowiedziany juz wczesniej tata Marcina. Rozumiem, ze to czarny kon imprezy, bo synowi chyba nie wypada ograc ojca na wyjezdzie goscinnym...
Pozdrawiam,
h
ps. nie mam zadnych zgloszen a propos noclegu/ gdyby jednak ktos sie zdecydowal w ostatniej chwili, nie bedzie problemu.
To czy ja mogę się z Wami umówić na podwiezienie 2 osób? Dajcie znać, o której wyruszacie i gdzie możemy sie spotkac.krzys1970 pisze:Do wszystkich szukajacych transportu (sorry za kiepski refleks, ale nie bylo mnie pare dni na forum). Jedno miejsce mamy na pewno... W obie strony. Trasa LuxVille - Vianden. Zainteresowanych prosze o wiadomosc.
A bamazę w takim razie poproszę o zabranie reszty składu. Zadzwonie, żeby sie dogadac.
Danka