witam po wakacyjnej przerwie i zapraszam do wzięcia udziału w Trzecim Międzynarodowym Turnieju Brydżowym jaki chcielibyśmy zorganizować we współpracy z kolegami i koleżankami zza miedzy (czyli z Brukseli). Mamy już datę:
[center]sobota, 25 listopada 2006, godz. 17.00[/center]
Miejscem rozgrywki będzie Luksemburg, ale dokładny adres dopiero ustalimy i podamy w tym wątku zapewne w pierwszych dniach listopada.
Dotychczas udało mi się zgromadzić całkiem pokaźną gromadkę chętnych, ale z radością przyjmiemy każde kolejne zgłoszenie!
Oto lista uczestników o których wiemy, że sa zainteresowani najbliższym turniejem:
bamaza42
danka44 wraz z mezem
szymbi
hurakami (pytanie: czy mam także dopisać żonę kolegi?)
zb567
k-th wraz z osoba towarzyszaca
mawi
oraz najprawdopodobniej 2 osoby z BXL
nie mam potwierdzenia zgłoszenia od xtheo7, więc niniejszym uprzejmie proszę go wypowiedź.
Bardzo proszę o dopisywanie się w postach do tego tematu, lub jeśli ktoś nie może czy nie chce się zarejestrować na naszym portalu – o wysyłanie zgłoszeń bezpośrednio do mnie na adres: ma_wi99@gazeta.pl
Listę uczestników będę aktualizował co tydzień i chciałbym ją ostatecznie zamknąć do połowy listopada tak, by ostatni tydzień przed Turniejem zostawić na kwestie organizacyjne.
Mam nadzieję, że powyższy plan wszystkim odpowiada i liczę na dalsze zgłoszenia!