V Turniej Brydzowy
V Turniej Brydzowy
No wlasnie, jest?
Bo oficjalnie nikt na 16 czerwca sie nie zglosil, choc w kuluarach wiem o paru chetnych. Jesli sie nie zbierze caly turniej, to moze uda sie zagrac chociaz mecz na dwa stoliki?
Jesli sa chetni, prosze o wpisywanie sie tutaj.
Dziekuje i pozdrawiam
h
Bo oficjalnie nikt na 16 czerwca sie nie zglosil, choc w kuluarach wiem o paru chetnych. Jesli sie nie zbierze caly turniej, to moze uda sie zagrac chociaz mecz na dwa stoliki?
Jesli sa chetni, prosze o wpisywanie sie tutaj.
Dziekuje i pozdrawiam
h
Ostatnio zmieniony 06-06-2007, 22:16 przez hurakami, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja takze, jak najbardziej i choc najchetniej bym sie rozdwoil, to wszystkie przykazania z jedenastym wlacznie nie pozostawiaja watpliwosci – gram z szymbim (co mnie bardzo cieszy, BTW!). Mam nadzieje, ze moj superbrydzowy kolega marcin bez trudu znajdzie pare – z rekomendacja i wynikiem z ostatniego turnieju z cala pewnoscia bedzie rozchwytywany!
Oj, Kochanie, Ty zawsze musisz tak na zapas wyskakiwac z ta troskliwoscia Swieto Szkoly jest, ale w zasadzie do 14, max. 15.00 jest juz daleko po swiecie szkoly, a rozumiem, ze turniej zaczniemy najwczesniej o 17.30? W kazdym razie prosze kol. hurakamiego, zeby zw wzgledu na w/w uroczystosc zaproponowal adekwatna godzine rozpoczecia gry.anwi pisze:Pamiętajcie, drogi rodzicu dziecka szkolnego, że 16 czerwca jest Święto Szkoły
Jak znam zycie, to wszystkiego dowiesz sie z wlasciwym wyprzedzeniem z... polska.lu!Trian pisze:A to Święto Szkoły -na czym polega i czy koliduje ?
Zajrzyj kilka postow wyzej (czyli tu: http://www.polska.lu/viewtopic.php?p=6796#6796 ). Kolega marcin – polecam! (choc najpewniej na wlasna zgube – razem rozwalicie nas wszystkich na lopatki )Czy jest jakis wolny - nieparzysty ?