Serdecznie zapraszam na niezobowiazujacego brydza w najblizsza sobote do Vianden, moze byc pozniej, niz zwykle, czyli ok 20.00. Zainteresowanym zapewniam napoje bez ograniczen i nocleg.
Pozdrawiam!
h
Nie - wystarczy ze powiesz ze znasz Borysa <rotfl>
<hm> ze koleś zainteresowany przedostatnią opcją nie jest jedynym i obawiam się ze tyle ich się znajdzie ze będziecie musieli przenieść imprezę na luxexpo
<szampan>
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
....ja chyba tez, tylko mam tez ten sam problem z partner-em(-ami)... Bartek?...Ryszard?...
Jak nie, to - Danka - moze damski team tym razem?... (skoro brydz niezobowiazujacy?... )
zglaszam sie w komplecie z kolega IronBone. Czyli jak rozumiem 1 stolik jest juz gwarantowany?
Przyjade prosto z innej polskiej impresski, a wiec stad: http://www.polska.lu/portal.php?article=50495 zakladam wiec, ze na 20.00 raczej powinienem zdazyc (no, ewentualnie z malym poslizgiem, jesli przemowienia wernisazowe sie przedluza ponad norme )
bamaza42 pisze:No, na razie to troche na wyrost stwierdzenie.... 2,5 - 3 pary w porywach to jeszcze nie turniej....ale pograc mozna...tym nie mniej...
A ja tu widze potencjal przynajmniej 4 par z nadzieja na ciag dalszy. Tymczasem turnieje 4- i 5- parowe to akurat w tej szerokosci geograficznej standard. Chyba, ze sie myle?