Rowery górskie II - sezon 2009 rozpoczęty
Rowery górskie II - sezon 2009 rozpoczęty
Udało się! Sezon MTB 2009 oficjalnie ogłaszamy jako rozpoczęty.
Bohaterami poniższego fotoreportażu jest Marcin i Marcin. Urodzony tego samego roku gdzieś tam w południowej Polsce. O ich sile stanowią:
• 4 koła 26 cali
• 4 amortyzatory
• dużo przerzutek
• umiejętność latania na krótkich dystansach
• obrzydzenie do asfaltu
Acha - mamy również rogi. Po dwa. Na kierownicy.
Mieliśmy już okazję zaliczyć 2 x 20km w trójkącie Bambesch, Kopstal, Kehlen. W śniegu, błocie, na kamieniach i korzeniach. Ta ostatnia niedziela pocisnęła nas mrozem, ale dajemy radę. Myślę, że trzeba będzie pomyśleć nad nazwą teamu. Może forumowicze coś podsuną?
Bohaterami poniższego fotoreportażu jest Marcin i Marcin. Urodzony tego samego roku gdzieś tam w południowej Polsce. O ich sile stanowią:
• 4 koła 26 cali
• 4 amortyzatory
• dużo przerzutek
• umiejętność latania na krótkich dystansach
• obrzydzenie do asfaltu
Acha - mamy również rogi. Po dwa. Na kierownicy.
Mieliśmy już okazję zaliczyć 2 x 20km w trójkącie Bambesch, Kopstal, Kehlen. W śniegu, błocie, na kamieniach i korzeniach. Ta ostatnia niedziela pocisnęła nas mrozem, ale dajemy radę. Myślę, że trzeba będzie pomyśleć nad nazwą teamu. Może forumowicze coś podsuną?
- Załączniki
Tenis, 40D, MTB & MBA
- ogrodniczka
Dokładnie tak jak mówisz.... <lol> <lol> <lol> <lol> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>wilqs72 pisze:Pewnie chodzilo o kolka w wozku inwalidzkimjespere pisze:Gabriel, pisales ze jestes inwalida. cos tu krecisz
Dziękuję za czujność chłopaki a gdzie główny nawoływacz ?
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Nie chodziło mi o Ciebie ale dobra chodziło mi o gościa z 3 autami nie płacącymi opłat ekologicznych - bo można na całą rodzinę w Polsce przerejestrować - bo tak jest taniej.... no cóż kombinatorstwo mamy we krwiexxtreme pisze:Jestem jestem
Paru osobom się spodobało. Super. Za karę będziemy zamieszczać więcej zdjęć.
Pytanie praktyczne - wolicie mnie na czarnym czy czarnoczerwonym rowerze? Już naprawdę nie wiem, jaki rower mam włożyć na siebie w następny weekend <shock>
Na czerwonym rowerze jesteś bardziej sexy
Hop, siup! I za zgodą autora relacji z niezwykłych wycieczek rowerowych po bezdrożach Luxa, wątek trafia do działu "Podróże". Mamy obiecane (trzymam za słowo!) w zamian więcej tego typu opisów przygód w forum podróżniczym oraz tuziny jeszcze bardziej umorusanych błotem zdjęć
Bardzo się cieszymy, bo w końcu forum Podróże, to samopiszący się (przez Was -> dla Was) przewodnik turystyczny po Luxie. Nie tylko samochodowy, nie tylko pieszy – jak najbardziej rowerowy, a jeśli znajdą się autorzy, to czemu nie kajakowy, helikopterowy, speleologiczny, głębinowy... hmmm, tylko gdzie te głębiny tu znaleźć... <roll> Co tam, dla chcącego – nic trudnego! Tak więc ponownie zapraszamy nie tylko do czytania, ale także do pisania o swoich turystyczno-krajoznawczych przygodach w Wielkim Prysznicu (carramba!)
Bardzo się cieszymy, bo w końcu forum Podróże, to samopiszący się (przez Was -> dla Was) przewodnik turystyczny po Luxie. Nie tylko samochodowy, nie tylko pieszy – jak najbardziej rowerowy, a jeśli znajdą się autorzy, to czemu nie kajakowy, helikopterowy, speleologiczny, głębinowy... hmmm, tylko gdzie te głębiny tu znaleźć... <roll> Co tam, dla chcącego – nic trudnego! Tak więc ponownie zapraszamy nie tylko do czytania, ale także do pisania o swoich turystyczno-krajoznawczych przygodach w Wielkim Prysznicu (carramba!)
LuxTeam
Trasy Rowerkowe w LUX
http://www.tours.lu/fr/tours/map.html
http://www.tours.lu/fr/tours/map.html
No, nawet na polska.lu o tym kiedys pisalo: http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=714 <mrgreen>
Maupa! <beczy> <beczy> <beczy> <bije> <bije> <bije>MaWi pisze:No, nawet na polska.lu o tym kiedys pisalo: http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=714 <mrgreen>
A chciałem żeby mi pomógł przyznali :P i zabłysnąć też chciałem <mrgreen>