I co z tenisem?
I co z tenisem?
Stary watek jest na gazecie wiec tu zakladam nowy....
Jak w temacie....czy sa jakies postepy odnosnie tenisa???
Jakies terminy sie juz skrystalizowaly?
Czekam z niecierpliwosci na info
Gosia
Jak w temacie....czy sa jakies postepy odnosnie tenisa???
Jakies terminy sie juz skrystalizowaly?
Czekam z niecierpliwosci na info
Gosia
tennis
prosze o cierpliwosc. nie mialem jeszcze mozliwosci rozmawiac z szefostwem kortow, ale caly czas na nich poluje. ostatnio byly turnieje i kadra ciagle miala jakies zebrania - nie chcialem im przeszkadzac. tym nie mniej o niczym nie zapomnialem i niniejszym prosze o
:!: zgloszenia na priva, ktore potraktuje bardziej wiazoco niz posty z forum. prosze tez podac jakies namiary telefoniczne lub skype.
obecnie wiadomo, ze zajecia odbywalyby sie albo w niedziele popoludniu albo w sobote mocno popoludniu.
pozdrawiam wszystkich amatorow tenisa
J'ESPERE qu’on va jouer ensemble bientôt!
:!: zgloszenia na priva, ktore potraktuje bardziej wiazoco niz posty z forum. prosze tez podac jakies namiary telefoniczne lub skype.
obecnie wiadomo, ze zajecia odbywalyby sie albo w niedziele popoludniu albo w sobote mocno popoludniu.
pozdrawiam wszystkich amatorow tenisa
J'ESPERE qu’on va jouer ensemble bientôt!
dobry wieczor,
dostalem juz pierwsze maile
SPOTKANIE ORGANIZACYJNE:
zapraszam w srode 4.10. o godz. 19.00
na korty w Esch - Galgenbierg
Esch-sur-Alzette
rue du stade
mapka tu:
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... 47&x=0&y=0
trzeba minac stadion pilkarski i dalej pod gore, korty widac z drogi
mozna zabrac sprzet do tenisa i pograc, jesli pogoda pozwoli, (sa tez szatnie i prysznice)
jesli ktos nie moze o 19 niech da znac mailem
pozdrawiam
dobranoc
dostalem juz pierwsze maile
SPOTKANIE ORGANIZACYJNE:
zapraszam w srode 4.10. o godz. 19.00
na korty w Esch - Galgenbierg
Esch-sur-Alzette
rue du stade
mapka tu:
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... 47&x=0&y=0
trzeba minac stadion pilkarski i dalej pod gore, korty widac z drogi
mozna zabrac sprzet do tenisa i pograc, jesli pogoda pozwoli, (sa tez szatnie i prysznice)
jesli ktos nie moze o 19 niech da znac mailem
pozdrawiam
dobranoc
Hej,carol12 pisze:A z innej beczki - juz jakis czas probuje znalezc jakiegos trenera tenisa dla dwoch osob (oddzielnie) wieczorowa pora + weekend, ktory moglby spotykac sie w Arquebusiers albo Howald?
Znacie kogos? Z gory dzieki za wszystkie namiary :-)
Na "starym" forum, byla osoba o nicku albano1947. Tutaj go jeszcze nie ma - chyba jest na na urlopie w Polsce. Ponoc on ma cos do zaoferowania w tym teamcie. Jedyne co moge ci dac to jego email, ktory znam: albano1947@gazeta.pl
Jezeli ktos z "polnocy", czyli Wiltz-Ettelbruck-Diekirch byl zainteresowany pograniem w tenisa i pogadaniem po polsku przy okazji, to ja bardzo chetnie bym sie na to pisal. Poziom gry reprezentuje marny (co prawda gralem w reprezentacji mojego high schoolu ale to bylo X lat temu), ale moze uda mi sie nadrobic poziomem dyskusji :-)
Accelerate your soul!
-
Witam otwarcie i z usmiechem :-)
No i jestem i mysle ze to fajnie slyszec ze ktos teskni za mna i za tenisem. Mam nadzieje ze sportowe aktywnosci otrzymaja statutowo wielki priorytet. Nie mam zbyt wielkiej ochoty pisac nowej pietruszkowej ody. :-P
Jesli chodzi o spotkania na szczeblu tenisowego doksztalcania sie. Proponuje Jespere jako naszego nowego wschodzacego tenisowego gwiazdora i kompetentnego w sprawach naszej polonijnej tenisowej gromadki. Jego postepy w tenisie moga swiadczyc tylko ze w kazdym wieku z odrobina chceci i samozaparcia mozna rozwijac swoj talent. Prorokuje ze Jespere za dwa lata najpozniej bedzie mial licenje i regularnie gral w turniejach amatorskich w Luxemburgu i Polsce.
Ponadto jak ktos chce ze mna nawiazac kontakt prosze na Skype pod nickiem barton2035 meldowac swoje osobiste zyczenia.
Jutro wlacznie do poniedzialku wieczorem mnie nie bedzie bo uczestnicze w prezentacji nowych modeli rakiety tenisowej Neoxxline ktore odbedzie sie w sobote 30.09.06 w Zielonej Gorze.
Pozdrawiam milo i do uslyszenia
No i jestem i mysle ze to fajnie slyszec ze ktos teskni za mna i za tenisem. Mam nadzieje ze sportowe aktywnosci otrzymaja statutowo wielki priorytet. Nie mam zbyt wielkiej ochoty pisac nowej pietruszkowej ody. :-P
Jesli chodzi o spotkania na szczeblu tenisowego doksztalcania sie. Proponuje Jespere jako naszego nowego wschodzacego tenisowego gwiazdora i kompetentnego w sprawach naszej polonijnej tenisowej gromadki. Jego postepy w tenisie moga swiadczyc tylko ze w kazdym wieku z odrobina chceci i samozaparcia mozna rozwijac swoj talent. Prorokuje ze Jespere za dwa lata najpozniej bedzie mial licenje i regularnie gral w turniejach amatorskich w Luxemburgu i Polsce.
Ponadto jak ktos chce ze mna nawiazac kontakt prosze na Skype pod nickiem barton2035 meldowac swoje osobiste zyczenia.
Jutro wlacznie do poniedzialku wieczorem mnie nie bedzie bo uczestnicze w prezentacji nowych modeli rakiety tenisowej Neoxxline ktore odbedzie sie w sobote 30.09.06 w Zielonej Gorze.
Pozdrawiam milo i do uslyszenia
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
Witamy Kolege! A juz myslalem, ze sie zgubil, albo siedzi dniami i nocami na turnieju w Luxie.
Co do sportu -- duch w narodzie nie gasnie. Bedzie na naszym forum duzo miejsca dla sportu a jesli bedzie takie wyrazne zyczenie forumowiczow potwierdzone nieprzecietna iloscia postow w tym temacie, to istnieje chocby mozliwosc utworzenia podforum. Ale o tym to juz przy innej okazji :-)
Co do sportu -- duch w narodzie nie gasnie. Bedzie na naszym forum duzo miejsca dla sportu a jesli bedzie takie wyrazne zyczenie forumowiczow potwierdzone nieprzecietna iloscia postow w tym temacie, to istnieje chocby mozliwosc utworzenia podforum. Ale o tym to juz przy innej okazji :-)
-
Witam :mrgreen:
Witam wspaniale tworce naszego Forum i mysle ze to bylo dobre rozwiazanie ktore moze nam wiele dac pozytywow. Szczegolnie sport jest wazny w rozwinietym gospodarczo spoleczenstwie. Zamiast prowadzic wojny udzielajmy sie na boisku korcie czy na ringu. Tyle szlachetnych zamiarow mamy, dlatego kazda zdrowa idea jest tez mile widziana. Rozwijajmy sie i szczegolnie w sporcie dajmy pozytywne akcenty polskiego udzialu w zyciu Luksemburskiego spoleczenstwa. Nasze dzieci maja tez miec zapewniony swobodny zaangazowany rozwoj sportowo-kulturalny, i to jest nie tylko wazne, To jest absolutny priorytet.
Ze sportowym pozdrowieniem :-)
Witam wspaniale tworce naszego Forum i mysle ze to bylo dobre rozwiazanie ktore moze nam wiele dac pozytywow. Szczegolnie sport jest wazny w rozwinietym gospodarczo spoleczenstwie. Zamiast prowadzic wojny udzielajmy sie na boisku korcie czy na ringu. Tyle szlachetnych zamiarow mamy, dlatego kazda zdrowa idea jest tez mile widziana. Rozwijajmy sie i szczegolnie w sporcie dajmy pozytywne akcenty polskiego udzialu w zyciu Luksemburskiego spoleczenstwa. Nasze dzieci maja tez miec zapewniony swobodny zaangazowany rozwoj sportowo-kulturalny, i to jest nie tylko wazne, To jest absolutny priorytet.
Ze sportowym pozdrowieniem :-)
Ostatnio zmieniony 28-09-2006, 16:40 przez albano1947, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012