Chce Wam dzisiaj przedstawić okolice mojego rodzinnego miasta Zielona Gora
Szczególnie jest dla nas Eurohotelik który zaraz przy samym osrodku WOSIR zlokalizowany idealnym miejscem dla wypoczynku Nie tylko odpowiednio oddalony od głównej drogi ale spełniający warunki Hotelu któremu przynajmniej 4 gwiazdki byl dal nie tylko za komfort ale za specjalna atmosferę jaka tworzy miły Dariusz Filipinski z rodzina.
Szczególnie interesujące jest ze Dariusz tez jest zapalonym tenisista.

szczególne infos sa pod tym linkiem i naprawdę warte odwiedzenia bo tak przyjemnej i starannie opracowanej stronki jest jeszcze jednym dowodem jak właściciel dba o swój wygląd
http://www.eurohotelik.pl/index2.php
Ja osobiście przetestowałem i dlatego mogę z czystym sumieniem dać najwyższe słowa uznania dla komfortu wnętrz i dla kuchni ze nie znajdziecie nic lepszego w tym okręgu i z takimi możliwościami i walorami.
Razem z kolega Wojtkiem Luszczem staramy się tez rozwijać tenis na terenie Drzonkowa i okolic a szczególnie sympatyczny Wojtek dyplomowany instruktor tenisa jest motorem i inicjatorem wielu atrakcyjnych pomysłów o charakterze tenisowym. Prowadzi szkole tenisowa przy stowarzyszeniu Olimp - Drzonkow, ktora z dnia na dzień rozwija się i zaczyna coraz więcej nadawać ton sportowy na tym terenie.

POZDRAWIAM I ZAPRASZAM SERDECZNIE MIŁOŚNIKÓW NIE TYLKO TENISA