cieszę się, że koledzy się godzą, proponuję wspólny gril z udziałem albana1947, Gabrjela i wielu innych osób, które zangazowały się w tą niepotrzebną dyskusję ... proszę też nie zapomnieć o zaproszeniu Celiny chciałbym zobaczyć kol. Albana i kol. Celinę jednocześnie, bardzo mi zaimponowały te obie postaci
pozdrawiam i miłego dnia życzę wszystkim!
Wasz panda
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]
Szymbi, może i informacje o tenisie są umieszczane na forum tenisowym (na które nie wchodzę) ale nie tylko - ja na nie trafiam w "ostatnich tematach". czasami kilka dziennie.
zresztą jak chcecie, zwracam tylko uwagę na to, że radwańska nie ma się nijak nawet do forum tenisowego w Luksemburgu - bo jej tu nie ma ani tu nie grywa - a gdy kiedys się pojawi, to na pewno warto z radością o tym przeczytamy w relacji Albano czy innego wysłannika.
Albano i inne osoby fascynujące się czyms tam moga sobie zalożyc blog i tam sie wyżywać - i chwała im za to - a strona polska.lu ma byc o Luksemburgu, tak przynajmniej myslałam...i myślę, że o to chodzi osobom, które mnie jakoś tam poparły, albo same już wcześniej sie wypowiadały w podobny sposób
nuka, o ile sie nie mylę można dodać do Opcji w phpbb2 (nasz skrypt forum) opcję ignorowania pewnego subforum... jeśli nie to wystarczy mały plugin od www.przemo.org co Szymbi, MaWi czy misio mogą z pewnością dołożyć....
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Juz Admministratorzy zwrocili uwage ze mozna odznaczyc jako czytane i i ominac nasze podforum.. Ja osobiscie tez nie latam po kazdym podforum czy po kazdym temacie Nie publikuje moje opinie.. jezeli niemam nic do powiedzenia to sie nie wlanczam.
Jezeli komus nieodpowiada Domachowska czy Radwanska.. to ma absolutne prawo do tego zdania ale prosze to wyrazic w zwiazku z tematem.
Poniewaz zbyt wiele dyskusji jest niepotrzebnych i stwarza dalsze prawdopodobnie podsycane przez sosoby ktprym wiecej zalezy na wesolym miasteczku jak na zdrowej dyskusji .
Obecna dyskusja jest nie na temat ..
Dziekuje uprzejmie za zagladanie do naszego forum i wszystkie kompetentne opinie bardzo sa mile widziane. Jezeli kto prosi o pomoc zwiazany z tenisem. Pomezemy w ramach naszej mozliwosci. Mile widziane sa kompetentne dyskusje na tematy zwiazane z tenisem albo sportami pokrewnymi
Postanowilem zamknac ten watek.
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior