Domachowska przegrala Radwanska wygrala

Dla fanatyków tenisa
albano1947

Domachowska przegrala Radwanska wygrala

Post autor: albano1947 »

Porazka i zwyciestwo na poczatek US-OPEN w wykonaniu polskich tenisistek

ObrazekObrazek

Marta Domachoska po meczu pelnym w proste bledy przegrala w trzech setach z Mattek..
Jak juz z live transmisji bylo widac ze Domachowska nie jest w pelni umotywowana do meczu. Ciagle proste bledy niwelowaly jej przewage i w koncowym efekcie poniosla trzysetowa porazke w pierwszej rundzie US-OPEN z Mattek z ktora juz wygrywala..
Radwanska Agnieszka odniosla latwy sukces w meczu ze Szwedowa w dwoch setach i zakwalifikowala sie do drugiej rundy Wielkiego Szlema.

Bethanie Mattek (USA) - Marta Domachowska (Polska) 6:7 (7), 7:5, 6:4

Agnieszka Radwańska (Polska, 9) - Jarosława Szwedowa (Kazachstan) 6:4, 6:2
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior

Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
nuka

Post autor: nuka »

Albano 1947 - proszę tego nie brać do siebie osobiście, ale czy wiadomości z rozgrywek tenisowych gdzies tam w świecie, nawet jeśli z udziałem Polaków, są naprawdę bezpośrednio związane z życiem Polonii w Luksemburgu? śmiem wątpić...i myślę, że należałoby z nich zrezygnować, albo przerzucać od razu do jakiegoś działu sportowego, o ile ktoś z szacownego Prezydium:) uzna je za niezbędne dla polski.lu
nuka
gabrjel

Post autor: gabrjel »

Zgadzam się w 100% nuka,

ja nie wrzucam informacji o Ping-Pongu i jakoś się z tym dobrze czuję... są od tego fora specjalistyczne...
np
www.pingpong.pl albo
www.tenis-dla-egocetrykow.com
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
czeczu

Post autor: czeczu »

w końcu Ordnung muss sein <!>
Nigdy nie wiadomo, kiedy pojawi się hiszpańska inkwizycja!!!
Awatar użytkownika
szymbi

Post autor: szymbi »

Chciałbym tylko zauważyć, że posty Albano na temat polskich tenisistek umieszczane są na forum Tenis, gdzie gospodarzem i moderatorem jest Albano i jest to jedno z tzw. Forów użytkowników. Jest to miejsce specjalnie wydzielone pod kątem tych, którzy są zainteresowani akurat tenisem. Jeśli nie jesteście zainteresowani tą tematyką, to możecie tego forum nie śledzić, a jedynie zaznaczać wszystkie w nim tematy jako przeczytane. I uprzejmie proszę o nieuprawianie prowokacji, bo jest ona przez nas dużo bardziej nielubiana niż nabijanie postów! :p
gabrjel

My i prowokacja ?
No nie szymbi gdzież znowu

My tylko nukę poparliśmy z czeczem :)

ale jeśli to jest prowokacja to przepraszam...

Nie będę więcej tu zaglądał... zresztą po co....mam sport.onet.pl - może do niektórych użytkowników z XIX w. nie dociera sport.onet.pl

p.s.
zapraszam na pingponga!!!
Ostatnio zmieniony 27-08-2008, 14:05 przez gabrjel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
eustachy

sprzeciw.

Post autor: eustachy »

Dzień dobry,

Pozwolę sobie nie zgodzić się z Panią Nuką.

Myślę, ze Pan Albano1947 ma Pasje, w sposób uprzejmy dzieli się z innymi swoimi spostrzeżeniami i pomysłami w tej materii. Wydaje mi się ,ze jest spora grupa Polaków, wśród nas, którzy interesują się tematem tenisa ziemnego. Jest aktywnym członkiem naszej społeczności. Za co ... Chapeau bas! :)

Co więcej, dopinguje Pana by nie zabrakło Panu wytrwałości i chęci.

Pozdrawiam serdecznie.

P.S.
Ten Post nie jest sponsorowany! he,he
:p
Awatar użytkownika
eustachy

ehh...

nie zachowujcie się jak "polskie wróble"
Awatar użytkownika
czeczu

Post autor: czeczu »

to nie jest żadna prowakacja, tylko skromne zapytanie o sprawiedliwość,
a Redakcja mogłaby czasem trochę luzu włączyć <mrgreen>
bo niedługo nic nie będzie można napisać, co się z jej poprawnością polityczną nie zgadza - a wtedy będzie nudno <cry>
Nigdy nie wiadomo, kiedy pojawi się hiszpańska inkwizycja!!!
gabrjel

CZECZU CO ZNOWU POSTY NABIJASZ?!

I eustachy, PROSZĘ NIE NABIJAĆ SOBIE POSTÓW!!!
Awatar użytkownika
szymbi

Post autor: szymbi »

Widzę, że kolegom humory dziś wybitnie dopisują... Szkoda że kosztem innych, którzy niestety niekoniecznie rozumieją ten rodzaj humoru (dodam może, że nie mówię o sobie).
albano1947

Post autor: albano1947 »

Halo Panie Eustachy.

Jestem juz doswiadczonym internautem i wiem ze na kazdym forum sa tacy ktorym cos niepasuje albo sa niezdolni zaakceptowac tego innaczej myslacego .. Brak w narodzie demokracji jest naszym duzym problemem..

Ja tez wierze w forumowiczow ktorzy maja zdrowe podejscie do zycia, ze wlasciwie ocenia wybryki niektorych uzytkownikow.. tutaj na forum

Wiec spokojnie przejde do moich tematow bez brania sie za rewanz. Moim zdaniem niemam tez prawa zamknac nikomu tutaj dostepu ani tez nie jestem msciwy.

Mam wiele kolezanek i kolegow ktoirzy znaja moja wartosc sportowa i ludzka i mnie podtrzymuja w slusznej wierze.

Pozdrawiam :)
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior

Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
gabrjel

No dobra nie będę juz pisał post nr 300 napisze na specjalną okazję (ten jest 299)...

Nie żebym nabijał sobie posty - ale CTRL+C/CTRL+V cały dzień mnie nie bawi - albo coś sensownego - np tłumaczenie z wort.lu - które jest skarbnicą wiedzy dla mnie - i JEST SUPER albo CTRL+C/CTRL+V ze sport.onet.pl co mnie nie kręci i pewnie 80% ludzi tutaj także... ale dobra wydzielone sub-forum to OK...

Tylko do !@#$%^&*() niech będzie "ten" osobnik w tej izolatce... a jak się go wypuszcza z niej to na jakichś proszkach albo coś... bo nie idzie tego ścierpieć....w innych forach
Awatar użytkownika
eustachy

Panie Gabryy

gabrjel pisze:CZECZU CO ZNOWU POSTY NABIJASZ?!

I eustachy, PROSZĘ NIE NABIJAĆ SOBIE POSTÓW!!!
Panie "Gabrjel",

Dziękuję za zwrócenie mi uwagi, wszakże po nocach spać nie mogę z tego powodu!
Skoro Pan pozwala sobie na pewna dozę "mentorstwa", to i ja roszczę sobie takie prawo.

Moja uwaga tyczy się Pana "stopki".
Zapewne, zamysłem było zwrócenie uwagi pewnemu użytkownikowi, lecz forma i sposób jest delikatnie określając - żenujący! I świadczy o Pana kulturze...a raczej jej braku.
gabrjel

Szczerze chciałem inaczej ale się nie da....

na innych forach takie zachowanie moje czy pewnego innego użytkownika o którym mówimy byłaby natychmiastowa reakcja... nie ma jej więc zostawia nam to pole do popisu...

Niektórym większe innym mniejsze... a inni że tak powiem "olewają" i ignorują...

Efekt - których widziałem już wiele...

ucieczka z forum wartościowych ludzi to innego forum gdzie rejestracja będzie podlegać aktywacji... i pewnym użytkowników się nie wpuści....

to jak w restauracji na poziomie... pewnych osobników się nie wpuszcza... bo ktoś sobie tego nie życzy... moja reakcja jest pewnie całkowicie wyolbrzymiona, ale podyktowana zasłyszanymi w kuluarach komentarzach... nie od 2 lub trzech osób ale od co najmniej 10posiadających najwyższy dorobek na forum...

Może aby temat rozwiązać zrobimy ankietę:
powiem wprost:
"A...... zamknij pysk!":
( )TAK
( )NIE
( )nie mam zdania

w końcu jesteśmy demokracją....

Szanowny kolego

prosze sobie ankiety robic na dziale ktory do tego pasuje, albo poprosic Administratorow o pozwolenie na takowa dzialanosc. Tutaj beda tylko ankiety robione ktore beda zwiazane z tenisem..
Jezeli Kolega tego nierozumie otrzyma od nas ostrzezenie .. Jest Pan naszym podforum tutaj my mamy z Jespere odpowiedzialnosc .. Bylo wiele dyskusjii wyjasnien z naszej strony .. prosze nie pisac ze wartosciowi ludzie uciekaja z forum .. Forum jest odwiedzane bardzo czesto i licza sie klikniecia dzienne i to jest super. Wielu moze nie wyraza swoich opini bowiem to KOLEGA I JEMU PODOBNI PODGRZEWAJA ZLA ATMOSFERE NA TYM FORUM. Kolega toreryzuje tutaj a nie walczy o demokracje Moim zdaniem to jest gwalt na wyrazie DEMOKRACJA Mysle ze sie nie ominelem z prawda..

Prosze sobie byc NA FORUM nikt koledze nie przeszkadza; a wszystkie uprzedzenia z tytulu miastowych nienawisci i uprzedzen osobistych ZOSTAWIC poza tym forum ..

Pozdrawiam uprzejmie i zycze szczerego uczciwego bez niezdrowych sensacji przebywania na Forum.............
Ostatnio zmieniony 28-08-2008, 15:38 przez gabrjel, łącznie zmieniany 4 razy.
Zablokowany