kurs tenisa / informacje
kurs tenisa / informacje
uwaga: podaje daty, kiedy teren jest zajety od godz.12:
22.10
12.11
19.11
Adam sprobuje zalatwic teren obok na te niedziele, a ja wpadlem jeszcze po poludniu na pomysl aby zadzwonic do szefostwa kortow i zapytac o ew. mozliwosc grania w te dni o innej godzinie, np: rano o 9:30. Jesli teren jest wolny to mysle, ze pozwola.
co o tym myslicie?
pozdrawiam,
jespere
22.10
12.11
19.11
Adam sprobuje zalatwic teren obok na te niedziele, a ja wpadlem jeszcze po poludniu na pomysl aby zadzwonic do szefostwa kortow i zapytac o ew. mozliwosc grania w te dni o innej godzinie, np: rano o 9:30. Jesli teren jest wolny to mysle, ze pozwola.
co o tym myslicie?
pozdrawiam,
jespere
-
Halo !!!
Jest jeszcze mozliwosc w niedziele wieczorem po 18 - tej . Mozna sie Club Esch zapytac , albo ja bede sie pytal w CNT obok czy nie jest mozliwe w niedziele tam korzystac. i ile kosztuje ?. Raz powinienem miec za darmo bo mam godzine z ostatniej zimy jeszcze nie wykorzystana nie powinna normalnie przepasc.
Pozdrawiam
Jest jeszcze mozliwosc w niedziele wieczorem po 18 - tej . Mozna sie Club Esch zapytac , albo ja bede sie pytal w CNT obok czy nie jest mozliwe w niedziele tam korzystac. i ile kosztuje ?. Raz powinienem miec za darmo bo mam godzine z ostatniej zimy jeszcze nie wykorzystana nie powinna normalnie przepasc.
Pozdrawiam
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
-
Halo wlasnie sie dowiedzialem ze w CNT SOBOTE I NIEDZIELE hala tenisowa jest zamnknieta na cztery spusty z uwagi na brak zainteresownia publicznego, tenisem w tych dniach. Czasami i w Luksemburgu maja genialne strategiczne pomysly. Reszte zostawiam bez komentarza.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Moze jest mozliwosc w niedziele okolo 18 wieczorem Cos mysle ze w niedziele juz o tej godzinie powinno byc po finalach turnieju i dlatego mozna grac trzeba sie moze jeszcze raz zapytac. Pozdrawiam
Chciales mnie przestraszyc tym avatarem?. Nie udalo Ci sie hehehehehe
Chciales mnie przestraszyc tym avatarem?. Nie udalo Ci sie hehehehehe
straszny jest, nie????? <chytry>
mozemy sprobowac przyjechac na 18, ale dzwonic juz nie bede, bo koles odgania sie ode mnie jak od muchy - a na dodatkowe pytania powtarza w kolko to samo, ze jest duzo zawodnikow i ze graja od rana do wieczora.
cos mi sie zdaje, ze to nieprawda, ale palanta nie przegadasz...
mozemy sprobowac przyjechac na 18, ale dzwonic juz nie bede, bo koles odgania sie ode mnie jak od muchy - a na dodatkowe pytania powtarza w kolko to samo, ze jest duzo zawodnikow i ze graja od rana do wieczora.
cos mi sie zdaje, ze to nieprawda, ale palanta nie przegadasz...
-
Halo
Masz racje jak bedzie jako taka pogoda to w niedziele na 13 na Galgenberg a jak nie bedzie to moze wyjatkowo na 19 wieczorem kolo Hali. Innego nie widze wyjscia
ps normalnie maja plan turnieju i to jest tylko czysta wymowka a nawet jak zwykle odpychajaca. Tak juz stracili wiele czlonkow swoim postepowaniem. W Luksemburg za takie zarty placi albo miasto albo panstwo. Jak by musieli z wlasnej kieszeni finasowac byloby innaczej i kazda minuta bylaby wykoprzystana do konca.
Pozdrawiam
Masz racje jak bedzie jako taka pogoda to w niedziele na 13 na Galgenberg a jak nie bedzie to moze wyjatkowo na 19 wieczorem kolo Hali. Innego nie widze wyjscia
ps normalnie maja plan turnieju i to jest tylko czysta wymowka a nawet jak zwykle odpychajaca. Tak juz stracili wiele czlonkow swoim postepowaniem. W Luksemburg za takie zarty placi albo miasto albo panstwo. Jak by musieli z wlasnej kieszeni finasowac byloby innaczej i kazda minuta bylaby wykoprzystana do konca.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 20-10-2006, 16:45 przez albano1947, łącznie zmieniany 1 raz.
-
´Mysle ze jak nie bedzie mozliwosci innych to o 14.30 na Galgenberg. Chyba ze inni widza to dopiero a 19.30 Jak by na Galgengeberg przykladowo nie bylo juz siatek zwsze mozemy przerzucic sie na Arguebusiers tam beda wisíec siatki do konca miesiaca.
NATURALNIE NIEH SIE TEZ INNI WYPOWIEDZA NA TEN TEMAT
Pozdrawiam
NATURALNIE NIEH SIE TEZ INNI WYPOWIEDZA NA TEN TEMAT
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 21-10-2006, 19:54 przez albano1947, łącznie zmieniany 1 raz.
Grupa Tenis
Witam zapalonych tenisistów!
Słuchajcie, chcę wam zrobić specjalną grupę. Do grupy należaly by osoby, które graja i spotykają się na tenisie. Pomogło by to wam w kontaktach między sobą. Proszę o zgłoszenie się jeśli ktoś chce być członkiem oraz wybranie Moderatora grupy.
LuxTeam
Słuchajcie, chcę wam zrobić specjalną grupę. Do grupy należaly by osoby, które graja i spotykają się na tenisie. Pomogło by to wam w kontaktach między sobą. Proszę o zgłoszenie się jeśli ktoś chce być członkiem oraz wybranie Moderatora grupy.
LuxTeam
LuxTeam
-
Ja uwazam ze to bardzo fajna sprawa i warta dalszego trudzenia sie. Napewo jest z czasem spora grupka tych przekonanych i tych co z czasem beda tez przeekonani. Beda sie napewno sprawami tenisa czesto zajmowac. Mam nadzieje ze sie inni tez pozytywnie w tej kwesti wypowiedza. 

-
Mam teraz pytanie co robimy spozykamy sie o 13.30 na Galgenberg`?? czy tez wieczorem 19.30 na halo tenisoej Lalingen Prosze o wypowiedzenie sie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam