<czas>
kurs rozpoczyna sie w te niedziele.
dziekuje za liczne zainteresowanie.
zajecia odbywac sie beda na Lallange w Esch-sur-Alzette w hali kolo centrum fitness.
dojazd znajdziecie TU
spotykamy sie o 13.15 na parkingu.
osobom, ktore sie zglosily przesle jeszcze troche detali i telefony kontaktowe. tylko nie wiem czy dzis dam rade
kurs tenisa
Re: kurs tenisa
Czesc, sorki, ze wczoraj nie dojechalem ale czasu zabraklo. Nie oznacza to bynajmniej, ze przestalem byc zainteresowany. Dlatego potraktuj mnie prosze jako "osobe, ktora sie nie zglosila" i przeslij "troche detali". Mam nadzieje, ze w niedziele bede w stanie przybyc.jespere pisze:<czas>
kurs rozpoczyna sie w te niedziele.
dziekuje za liczne zainteresowanie.
[...]
osobom, ktore sie zglosily przesle jeszcze troche detali i telefony kontaktowe. tylko nie wiem czy dzis dam rade
PS. Czy termin niedzielny kursu zostalu juz ustalony ostatecznie i czy nie bedzie to kolidowalo z pilka w Walfer, w ktora mam nadzieje, jeszcze przynajmniej przez miesiac bedziemy grac?
-
Jakos widac mamy mnostwo nidedotartych... Sami sie przyznaja.... Mysle ze bedzie mnostwo roboty zeby ich docierac. Ale to juz moj taki los.
Pozdrawiam niedotartych i dotartych
Pozdrawiam niedotartych i dotartych
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
-
No to powoli jestesmy na docieraniu i pierwsze pilki padly. Co nie co bractwo jeszcze malo zdyscyplinowane, ale z czasem i tam osiagniemy fajne efekty.
Na naszej nowoczesnej, klimatyzowanej hali tenisowej z swietna wykladzina dywanowa w Esch - Lallingen mozna naprawde naprawde uczyc sie tenisa z przyjemnym efektem.
To jest nasza Kasia ktora postanowila isc w slady Agnieszki Radwanskiej
Pozdrawiam
Na naszej nowoczesnej, klimatyzowanej hali tenisowej z swietna wykladzina dywanowa w Esch - Lallingen mozna naprawde naprawde uczyc sie tenisa z przyjemnym efektem.
To jest nasza Kasia ktora postanowila isc w slady Agnieszki Radwanskiej
Pozdrawiam
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012