Halo Przyjaciele,
Wspolnie z TC Bettembourg asbl ......Sport.lu asbl organizuje w sezonie zimowym 2012/13 nowe kursy tenisa ziemnego ..
Ja i Lukasz od poczatku roku szkolnego znowu jestesmy do Waszej dyspozycji..
Kursy dla dzieci , mlodziezy i doroslych beda z cala konsekwencja punktualnie prowadzone.
Dla dzieci sa to ciekawe zabawy z rakieta.....- mozliwsc uzycia sheck sevices w ramach ulg finansowania ....
Zapraszamy Was
Zapisy na kursy prowadzimy od zaraz na email.... adamstolti@gmail.com
Pozdrawia Wasz
Adam
Nowy sezon tenisowy 2012/13
-
Nowy sezon tenisowy 2012/13
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
-
Niespodziewana ilosc zameldowan na szkolki tenisowe dla dzieci i doroslych sama mnie zaskoczyla.. Mysle ze to dobrze ze mamy w tenisie w wyniki sportowe i rodacy sie garna do tego wspanialego sportu.
W tym sezonie wystartujemy z wielka motywacja .. W TC Bettembourg mamy najlepszych tenisistow polskiego pochodzenia . Od Malgosi Lukasza i mnie mozna sie jeszcze wiele spodziewac.
Z dzieci to wielce utalentowane Barbara i Wojtek W oraz Lucja K . Dzieci wyrozniaja sie wielkim talentem
Z juniorow mamy cicha nadzieje na Ksawerego P ze w koncu siagnie po czekajace na niego tytuly mistrzowskie. W grupie amazorow mamy umotywowanych zwodnikow z licencja gdzie Kuba i Marcin wioda sportowo.
Pozdrawiam tych co juz korzystaja z naszych mozliwosci., tych co wejda w nasza sportowa przygode.
Na zakonczenie pragne powiadomic ze urodzila nam sie Lucja... w rodzinie mojego imiennika Adama W .. Dziewczynka ma 4.2 kg i sie cieszy super zdrowiem ...jak na powiadomil szczesliwy tatus .. Adam i jego trojga dzieci sa naszymi wiernymi uczniami w sekcji tenisowej .. Lucja ma byc nastepczynia Radwanskiej
Gratulujemy dla szczesliwej rodziny wiele zdrowia i dobrych zagran pod siatka..
<aniolek> 
W tym sezonie wystartujemy z wielka motywacja .. W TC Bettembourg mamy najlepszych tenisistow polskiego pochodzenia . Od Malgosi Lukasza i mnie mozna sie jeszcze wiele spodziewac.
Z dzieci to wielce utalentowane Barbara i Wojtek W oraz Lucja K . Dzieci wyrozniaja sie wielkim talentem
Z juniorow mamy cicha nadzieje na Ksawerego P ze w koncu siagnie po czekajace na niego tytuly mistrzowskie. W grupie amazorow mamy umotywowanych zwodnikow z licencja gdzie Kuba i Marcin wioda sportowo.
Pozdrawiam tych co juz korzystaja z naszych mozliwosci., tych co wejda w nasza sportowa przygode.
Na zakonczenie pragne powiadomic ze urodzila nam sie Lucja... w rodzinie mojego imiennika Adama W .. Dziewczynka ma 4.2 kg i sie cieszy super zdrowiem ...jak na powiadomil szczesliwy tatus .. Adam i jego trojga dzieci sa naszymi wiernymi uczniami w sekcji tenisowej .. Lucja ma byc nastepczynia Radwanskiej

Gratulujemy dla szczesliwej rodziny wiele zdrowia i dobrych zagran pod siatka..

Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012