sprawa treningu w ten Weekend
-
sprawa treningu w ten Weekend
Halo Przyjaciele tenisa..... mam rozgrywki druzynowe w najwyzszej lidze narodowej Luksemburga. Startujemy w niedziele o 14 - tej dlatego mam prosbe czy nasz trening mozna przesunac na sobote od godziny 13 -tej, moge tez wieczorem w sobote, albo do poludnia w niedziele od 11-tej Prosze o propozycja
Dzieki za uwagi
Pozdrawiam
Dzieki za uwagi
Pozdrawiam
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
albano, czy cos juz postanowiles?...Wyglada, ze my to te jedyne zainteresowane....cz w zwiazku z tym moglibysmy tym razem zamiast w niedziele, umowic sie 1 maja, we wtorek, o porze dowolnej, gdzies na otwartym korcie?....albano1947 pisze:mozna przesunac na sobote od godziny 13 -tej, moge tez wieczorem w sobote, albo do poludnia w niedziele od 11-tej Prosze o propozycja
-
Bardzo dobra mysl moze spotkamy sie w 1 maja tylko musze wiedziec jak bedzie. U mnie jak zwykle ciagle chca W KLUBIE zebym gral od 14 -tej W NIEDZIELE A SOBOTE JESTEM W AKCJI W NIEMCZECH DUSSELDORF: jakos jest u nas w klubie chaos bo ten co sie tym zajmuje ciezko zachorowal i mamy komunikacyjny problem: Ja bede sie dowiadywal i zaraz Wam podam kochani.
Jeszcze raz przepraszam za te problemy. Proponuje tez w okresie letnim wieczorkiem w tygodniu moze poniedzialek OD 18 -20 tej bylby dobrym wyjsciem wtorek i czwartek wpadniemy w kolizje ze szkolka tenisowa klubowa i tego trzeba uniknac. Pozdrawiam
Jak macie kontakt do Arau Ania prosze o namiary na priwa
Prosze tez na priwa o komorke do Bamazy ciagle ja gdzies gubie ......
Jeszcze raz przepraszam za te problemy. Proponuje tez w okresie letnim wieczorkiem w tygodniu moze poniedzialek OD 18 -20 tej bylby dobrym wyjsciem wtorek i czwartek wpadniemy w kolizje ze szkolka tenisowa klubowa i tego trzeba uniknac. Pozdrawiam
Jak macie kontakt do Arau Ania prosze o namiary na priwa
Prosze tez na priwa o komorke do Bamazy ciagle ja gdzies gubie ......
-
Halo tenisisci !!!!!!!!!!!!!!
Proponuje treningi w Leudelange na godzinę 19 ta, ale w poniedzialek od 7 Maja 2007.
Na pewno odpadają wtorki i czwartki z uwagi na szkółkę klubowa a w innych dniach graja tez aktywni którzy maja teraz tzw Drużynówkę.
Proszę o wypowiadanie się NA TEMAT, albo własne realne propozycje.
Ponieważ musimy uzgodnić z kierownictwem klubu Panem Kohnem
Ja osobiście jestem od wtorku w Polsce i wracam w sobote albo niedziele po lidze niemieckiej.
Pozdrawiam
Proponuje treningi w Leudelange na godzinę 19 ta, ale w poniedzialek od 7 Maja 2007.
Na pewno odpadają wtorki i czwartki z uwagi na szkółkę klubowa a w innych dniach graja tez aktywni którzy maja teraz tzw Drużynówkę.
Proszę o wypowiadanie się NA TEMAT, albo własne realne propozycje.
Ponieważ musimy uzgodnić z kierownictwem klubu Panem Kohnem
Ja osobiście jestem od wtorku w Polsce i wracam w sobote albo niedziele po lidze niemieckiej.
Pozdrawiam
-
Zobaczymy Bamazy tez pasuje na 19 i Panstwu Beck wiec jak nie w ten to moze juz nastepny nam sie uda to zorganizowac. Bo na jutro juz nie bede mial moze mozliwosci czasowych Pozdrawiam