5+6 czerwca

Forum przeznaczone i widoczne TYLKO dla rodziców dzieci chodzących do szkół w Luxie.
smavil

5+6 czerwca

Post autor: smavil »

Moze to i glupie pytanie ale czy szkola znalazla rozwiazanie dla dzieci z sekcji polskiej na ten czwartek i piatek kiedy to nauczyciele sa na jakims szkoleniu? Ostatnio mam sporo na glowie i niezbyt sie orientuje, listu od szkoly nie moge znalezc (wiosna, wiosna....... i takie tam) a w swietlicy wczoraj popoludniu nikt nic nie wiedzial..? (wychowawcy mojego dziecka nie ma wlasnie do czwartku) <roll>
Z gory dzieki za odpowiedz :)
Awatar użytkownika
Biała

Post autor: Biała »

Z tego co pamiętam (list ze szkoły też mi się zapodział) to był jakiś termin, do którego można było zgłosić zapotrzebowanie na opiekę nad dzieckiem w czwartek i piątek.
Ola
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

znalazłam list - to było 22 maja..... :/
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
smavil

Post autor: smavil »

Bardzo dziekuje za odpowiedzi i skan listu! Ja zatrzymalam sie na paragrafie, w ktorym jest napisane, ze Garderie zaakceptuje dzieci zapisane do Centre d'Etudes i rozmawialam o tym z wychowawca CE mojego dziecka ;)
ODPOWIEDZ