Od poczatku zastanawialem sie czy jej tam nie przeniesc, ale powstrzymal mnie fakt, ze jest to forum zamkniete, widziane wylacznie przez niektorych uzytkownikow uprawnionych do jego czytania i pisania tamze (ktorzy, jako rodzice dzieci ze Szkoly Europejskiej niegdys wyrazili chec utworzenia takiego podforum). Platforma z dawna zapomniana i nieuzywana – w zwiazku z czym w chwili obecnej lista jej uzytkownikow jest bardziej niz niekompletna. Nie tylko brakuje tam wielu uzytkownikow, ktorzy dzis zainteresowani byliby braniem udzialu w tego typu dyskusjach, ale tez (wydaje mi sie) niektorzy z "uprawnionych" maja dzieci, ktore "wyrosly" juz ze Szkoly Europejskiej...oksy pisze:dyskusja powinna chyba być na szkolnym podforum, w końcu ono po to tam jest, szkoda że go nie używamy od tak dawna.
Rezultat takich przenosin? Co prawda uniknelibysmy komentarzy osob postronnych i ze Szkola Europejska niemajacych wiele wspolnego, ale tez sam apel przeczytac by moglo bardzo niewielkie grono osob.
Ja chetnie reaktywuje to podforum; byloby jednak dobrze zrobic mu pewnego rodzaju "publicity" wsrod obecnych rodzicow dzieci Szkoly Europejskiej i zachecic ich do komunikowania sie za pomoca tej platformy. Jest relatywnie bezpieczna (bo ani niezarejestrowani, ani ci zarejestrowani, ktorzy nie naleza do grupy rodzicow dzieci ze Szkoly Europejskiej nie maja do niego dostepu, a poza tym z tego co mi wiadomo chyba nie ma innej platformy internetowej, z ktorej rodzice dzieci Szkoly Europejskiej korzystaja?
W kazdym razie ja jestem jak najbardziej otwarty na takie propozycje, ale to juz moze poza tym watkiem (bo znowu robi sie off-topicowo ) albo w ogole poza forum. Konczac jezykiem propagandy: Rodzice wszystkich dzieci Szkoly Europejskiej – laczcie sie (oczywiscie na forum polska.lu <mrgreen> )