Przejrzałam intracomm i jakoś nie mogę dojść w jaki sposób zacząć proces ubiegania się o żłobek (chodzi o ten przy PE). Czy ktoś mogłby pomóc i podać dane gdzie dzwonić, mailowac etc.?
ms100
Kontakt rg żłobek przy PE
- kajapapaja
a ja znalazłam na myintracomm cos takiego:
Crèche
Run by the European Parliament, this aims to provide for children’s basic needs (primary care, food, hygiene and rest) and ensure their emotional well-being, recognising the importance of continuity in children’s relations with adults. The crèche accepts children aged between 3 months and 3 years.
Information: 4300-25410.
więc chyba trzeba tam po prostu zadzwonić....
Crèche
Run by the European Parliament, this aims to provide for children’s basic needs (primary care, food, hygiene and rest) and ensure their emotional well-being, recognising the importance of continuity in children’s relations with adults. The crèche accepts children aged between 3 months and 3 years.
Information: 4300-25410.
więc chyba trzeba tam po prostu zadzwonić....
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
ten tel znalazlam (ale zgadnij Kajapapaja czemu szukam innych zrodel, nikt tam nie odbiera, moze na wakacjach sa) , ale nie chce mi sie wierzyc ze przy calej unijnej biurokracji wystarczy jeden tel. do zlobka zeby sprawa byla zalatwiona bez 2 ton zaswiadczen, potwierdzen i certyfikatow.
czy ktos przeszedl proces rekrutacji do zlobka? (pozostale tematy zlobkowe na forum juz przeczytalam...)
ms100
czy ktos przeszedl proces rekrutacji do zlobka? (pozostale tematy zlobkowe na forum juz przeczytalam...)
ms100
Radze skontaktowac sie z p Dabe 4300 23716, Ribeiro 4300 23977 lub Pelessoni 4300 23594. Sa to osoby w PE odpowiedzialne za zlobki i wszelkie sprawy zwiazane z przydzialem miejsca. Podadza ci one rowniez linka do strony "zlobkowej". Strona bardzo przydatna (niestety nie mam go w tej chwili) - mozna tam znalezc wszystkie informacje nt + regulaminy + sciagnac wszelkie formularze do wypelnienia.
Powodzenia
Powodzenia
Joasit, wielkie dzieki. Mam juz ten adres strony www dla ewentualnych zainteresowanych:
www.creche.europarl.europa.eu
www.creche.europarl.europa.eu