Building project management

Instytucje UE i ich budynki, pierwsze dni eurourzędnika, Szkoła Europejska...
Renata

Building project management

Post autor: Renata »

Witajcie,
Czy ktos z forumowiczow, albo jego znajomy zdawal kiedys konkurs na asystenta w sektorze budowlanym, na stanowisko w obszarze building project management?
Szukam informacji jakiego rodzaju pytan moge sie spodziewac na czesci pisemnej ( czesc druga - Written tests). Przeczytalam sobie w OJ o obowiazkach, przeczytalam sobie rozne informacje na OIL i OIB, ale niestety wciaz nie wiem pod jakim katem sie przygotowywac. Czy nastawiac sie na rozwiazanie jakiegos technicznego problemu czy moze jednak bardziej pod katem luznego wypracowania...
Bede wdzieczna za informacje.
Pozdrawiam,
Renata.
Magdalena0201

Post autor: Magdalena0201 »

Hej, moze nie do konca pisze na temat, ale zaciekawilo mnie, ze instnieje cos takiego jak konkurs na asystenta w budowlance... a mozesz cos wiecej napisac o tym konkursie? Co to takiego i dla kogo no i gdzie sie go zdaje?
dzieki,
pozdr.
marcin

Post autor: marcin »

wprawdzie nie startowalem w konkursie dla PM budowlancow, ale dla IT. Mysle, ze mozesz sie spodziewac praktycznego zadania z wykorzystaniem wiedzy z zakresu Project Management a na pewno nie luznego wypracowania.
Renata

Post autor: Renata »

Magdalena0201 pisze:Hej, moze nie do konca pisze na temat, ale zaciekawilo mnie, ze instnieje cos takiego jak konkurs na asystenta w budowlance... a mozesz cos wiecej napisac o tym konkursie? Co to takiego i dla kogo no i gdzie sie go zdaje?
dzieki,
pozdr.
Oto linki pod ktorymi znajdziesz wszystkie informacje:
http://europa.eu/epso/apply/index_en.htm
http://europa.eu/epso/discover/index_en.htm
Gdybys po lekturze miala jakies pytania, daj znac.
Pozdrawiam,
Renata.
Renata K
ODPOWIEDZ