ECA?

Instytucje UE i ich budynki, pierwsze dni eurourzędnika, Szkoła Europejska...
Mariusz

ECA?

Post autor: Mariusz »

Czy na to forum zaglądają audytorzy ECA? A czy mogliby podpowiedzieć coś przed interview?
pzdr
Mariusz
Awatar użytkownika
Rafal

Audytor z ECA...

Post autor: Rafal »

Już ci wysłałem na priva...
Mariusz

Dzięki
Piotr

Post autor: Piotr »

Mariusz, czy jesteś po konkursie EPSO/23/05?
Mariusz

Tak, 23/05
Piotr

Post autor: Piotr »

Wysłałem Ci maila na priva.
Rachelle

Post autor: Rachelle »

Przede wszystkim sie nie stresujcie...
ECA potrzebuje ludzi i ktos, kto w ciagu tych 15 - 30 min nie wyjdzie na wariata (idiota przechodzi.. hihhi) to ma duze szanse - jesli wie, czego chce i w co sie pakuje... ;o) Przejrzyjcie dokladnie, czym zajmuja sie poszczegolne grupy, ale wezcie pod uwage, ze prawie wszyscy jezdza ok 5-8 tygodni w roku na misje... - wiec dobrze miec gotowa odpowiedz na pytanie, jak to zniesie Twoja rodzina i Ty sam...
;o)

Powodzenia....

aha... tak dzien przed interview powinniscie sie stawic na wstepna ocene audytorow polskich juz zatrudnionych w ECA... welll powinnismy zaczac decydowac, kto dolaczy do naszego doborowego grona... hihih.. co Ty na to, Rafal? ;)
Mariusz

Rachelle pisze: aha... tak dzien przed interview powinniscie sie stawic na wstepna ocene audytorow polskich juz zatrudnionych w ECA... welll powinnismy zaczac decydowac, kto dolaczy do naszego doborowego grona...
No ten pomysł mi sie baaardzo podoba.
Czekam na dalsze dyspozycje <mrgreen>

I dzięki za rady.
Awatar użytkownika
Rafal

pre-interview

Post autor: Rafal »

Jestem całkowicie za, a nawet juz to zacząłem robić spontanicznie podczas ostatniego orala organizowanego przez ECA. Zglosilem sie jako oprowadzadz-doradzacz-odstresowacz kandydatów. Nie wiem jak mi poszla ta misja, ale mialem szanse pogadac z kilkunastoma kandydatami z PL. Oczywiscie dodatkowe pre-interview jest jak najbardziej pożądane.
Mariusz

Re: pre-interview

Rafal pisze: Nie wiem jak mi poszla ta misja, ale mialem szanse pogadac z kilkunastoma kandydatami z PL. Oczywiscie dodatkowe pre-interview jest jak najbardziej pożądane.
Misja poszła ci świetnie.
ODPOWIEDZ