Przeprowadzka dobytku do Luxa na koszt KE
Przeprowadzka dobytku do Luxa na koszt KE
Mam takie pytanko – czy ktos juz przerabial temat przeprowadzki na koszt Komisji Europejskiej, a dokladnie casusu polegajacego na wystawieniu faktury za te czynnosc przez firme przeprowadzkowa na KE a nie prywatnie (czyli takiej formy rozliczenia, w ktorej nie pokrywamy niczego z wlasnej kieszeni, a KE rozlicza sie bezposrednio z przewoznikiem)?
Jesli sa takie osoby, to bardzo bylbym wdzieczny za ujawnienie sie – czy to przez forum, czy przez PW lub na e-mailowego priva ( ma_wi99@gazeta.pl ), bo mam kilka watpliwosci zwiazanych z kwestiami "papierkowymi" i bylbym niezmiernie wdzieczny za ich wyjasnienie.
z gory wdzieczny
MW
Jesli sa takie osoby, to bardzo bylbym wdzieczny za ujawnienie sie – czy to przez forum, czy przez PW lub na e-mailowego priva ( ma_wi99@gazeta.pl ), bo mam kilka watpliwosci zwiazanych z kwestiami "papierkowymi" i bylbym niezmiernie wdzieczny za ich wyjasnienie.
z gory wdzieczny
MW
To nie chodzi o lekture, tylko o realizacje. Bede wdzieczny za pare pomocnych uwag oraz za zabalansowanie wspolczynnika komentarzy do tresci merytorycznych Mam po prostu kilka pytan i szukam kogos kto zna odpowiedzi. Bylazbys to ty? Moge sie odezwac na priva czy jakos tak?kot00 pisze:MaWi to czytanie tych skomplikowanych formalnosci zajelo Ci tyle czasu?
W zasadzie u mnie normalka. Swiat o 4.30 jest mniej wiecej taki sam jak o 16.30. Moze tylko z ta roznica, ze spiew ptakow jest glosniejszy od szumu samochodow i to jest cooool <mrgreen>kot00 pisze:Rany post o 4.30?
- kajapapaja
Ma_wi - ja się tak przeprowadzałam: fajtura na KE, bez VAT tylko netto (w tabelce VAT wpisuje się ZW-zwolnione)
jakby co to dopytuj - chętnie służę pomocą
jakby co to dopytuj - chętnie służę pomocą
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu